Παρί Σεν Ζερμέν: Εποχή Ποτσετίνο

Παρί Σεν Ζερμέν: Εποχή ΠοτσετίνοsdimolitΠαρ, 01/01/2021 - 19:19

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι εδώ και λίγες ώρες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Αργεντινός που είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και λίγες μέρες, είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Γερμανού Τόμας Τούχελ που αποχαιρέτησε την πρωτεύουσα μετά την απόλυση του (29/12). Ο Ποτσετίνο αφού πέρασε στο Λονδίνο τις γιορτές με την οικογένεια του,

αναχώρησε για τη Γαλλία και  μαζί του ταξίδεψαν και οι βοηθοί του Χέσους Πέρεθ, Τόνι Χιμένεθ, Μιγκέλ Ντ’ Αγκοστίνο και Σεμπάστιαν Ποτσετίνο.

Ο Ποτσετίνο που είχε αποχωρήσει από το Λονδίνο και τη Τότεναμ τον περασμένο χειμώνα, έμεινε χωρίς ομάδα για περίπου ένα χρόνο και επιστρέφει για μια νέα και μεγάλη πρόκληση στους πάγκους. Πρώτος στόχος του νέου τεχνικού των πρωταθλητών Γαλλίας η ανανεώσεις των συμβολαίων των Νεϊμάρ, Εμπαπέ, ενώ σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Parisien, επιθυμεί να φέρει στην ομάδα και τον συμπατριώτη του Λιονέλ Μέσι.

 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 19:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα