Πίρσμαν: “Καλή ευρωπαϊκή πορεία και ψηλά στο πρωτάθλημα!” (pic+vid)

Ο Μάρβιν Πίρσμαν γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει να πετύχει με τον Άρη! Ο Βέλγος αριστερός οπισθοφύλακας δεν έκρυψε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “κίτρινων” ότι βασικοί στόχοι τη νέα σεζόν είναι μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και το πλασάρισμα της ομάδας μέσα στην πρώτη δυάδα της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα της SL1.

“Πρώτος στόχος της σεζόν είναι να προκριθούμε κόντρα στην Γκόμελ, να συνεχίσουμε στο Europa Conference League

και να έχουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Στο πρωτάθλημα το λιγότερο που θέλουμε να πετύχουμε είναι ό,τι την περασμένη σεζόν κι αν μπορέσουμε να μπούμε μέσα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας στο τέλος”, τόνισε μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης, αφού πρώτα υπέγραψε το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τους “κίτρινους”.

Ερωτώμενος σχετικά με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, απάντησε ότι… “η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στο γήπεδο και η πίεση του κ. Θόδωρου Καρυπίδη ήταν οι βασικοί λόγοι που επέλεξα να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στον Άρη!”

Κι όσο για το πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Άρη από αυτόν, ο Πίρσμαν ήταν σαφής: “Τον καλύτερό μου εαυτό θα προσπαθήσω να δίνω σε κάθε αγώνα, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις στον Άρη είναι μεγάλες κι αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα