Πιθανή η επιστροφή στον κόσμο του "Legion"

'Ετσι λέει ο Πρόεδρος της Marvel TV.

Οι ελπίδες δεν έχουν πεθάνει ακόμα για την επιτυχημένη σειρά του FX, "Legion", καθώς δηλώσεις του Προέδρου των Σειρών της Μarvel, Jeph Loeb, μας προϊδεάζουν για κάποιου είδους συνέχειας.

Σύμφωνα με το Deadline (μέσω Comicbook.com), o Loeb είπε, "Είναι μια καταπληκτική σειρά που δημιουργήθηκε από έναν καταπληκτικό σκηνοθέτη. Ο Noah Hawley

το κουβάλησε από την αρχή — μας είπε πώς ήθελε να ξεκινήσει και να τελειώσει — και το σεβαστήκαμε. Η συνεργασία με το FX μας ενθουσίασε και από δημιουργική πλευρά και από πλευρά marketing".

Συνεχίζοντας αύξησε τις ελπίδες για το μέλλον του franchise: "Όσον αφορά το μέλλον, ο κόσμος και οι χαρακτήρες θα είναι πάντα εκεί. Ελπίζουμε ότι ο Noah θα επιστρέψει σε αυτούς με ιστορία που αξίζει να ειπωθεί. Το FX παραμένει προτεραιότητα σε εμάς, γιατί μπορούμε να λέμε απρόσμενες ιστορίες εκεί και ο John Landgraf [ο Πρόεδρος του FX] είναι κάτι σαν οραματιστής και αυτός. Τους 'πιάνουμε' και μας 'πιάνουν'. Μας αρέσει αυτό".

Σε προηγούμενη δήλωσή του, ο Loeb είχε πει ότι το "Legion" δεν ακυρώθηκε μιας και το αρχικό πλάνο της ήταν για τρεις μόνο σεζόν.

Το "Legion" βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ της Marvel των Chris Claremont και Bill Sienkiewicz και ακολουθεί την ιστορία του David Haller, ο οποίος από εκεί που πίστευε ότι ήταν σχιζοφρενής, ανακαλύπτει ότι ίσως κατέχει την πιο ισχυρή δύναμη σε μεταλλαγμένο.

Πρωταγωνιστούν οι Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Jean Smart, Katie Aselton, Navid Negahban, Jemaine Clement και Hamish Linklater.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΤη σχέση του με το "X-Men" αποκαλύπτει το νέο teaser trailer του "Legion"Καλοκαιρινή η πρεμιέρα της 3ης και τελευταίας σεζόν "Legion"Ο Jeph Loeb μιλά για τις ακύρωσεις των σειρών της Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα