Πορτογαλία – Β. Μακεδονία 2-0: Έκανε το αυτονόητο

Συνεπής στο ραντεβού της με ένα ακόμη μεγάλο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός θα είναι η Πορτογαλία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, θα βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο για την τελική φάση του Μουντιάλ, καθώς στον έναν από τους δύο τελευταίους αγώνες της ευρωπαϊκής ζώνης των playoffs, πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Β. Μακεδονίας επικρατώντας 2-0.

Σαφώς ανώτεροι οι Ίβηρες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού προειδοποίησαν στο 14΄ με τον Ρονάλντο και δέκα λεπτά αργότερα με τον Ζότα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32΄ με τον Μπρούνο Φερνάντες (άλλαξε την μπάλα με

τον Ρονάλντο). Στο 40΄ ο Ζότα αστόχησε από διαγώνια θέση να πετύχει ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους που πήγαν με σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Πορτογαλία έκανε συντήρηση δυνάμεων, οι φιλοξενούμενοι πήραν προσωρινά τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς ωστόσο να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Αντίθετα σε μια στιγμή που οι συνθήκες επέτρεψαν στους παίκτες του Σάντος να φύγουν στην αντεπίθεση το έκαναν με μεγάλη επιτυχία πετυχαίνοντας το 2-0 (65΄) με σκόρερ και πάλι τον Μπρούνο Φερνάντες.

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Ντ. Περεϊρα, Πέπε, Μέντες, Μουτίνιο (90΄Βιτίνια), Μπρούνο Φερνάντες (88΄ Νούνιες), Οτάβιο (77΄ Καρβάλιο), Ρονάλντο, Ζότα (77΄ Λεάο), Μπερνάρντο Σίλβα (88΄ Ζοάο Φέλιξ)

Β. Μακεδονία: Nτιμιτριέφσκι, Στέφαν Ριστόφσκι, Μούσλιου, Βελκόφσκι, Αλιόσκι, Ελμάς (88΄ Νικόλοφ), Μπάρντι, Αντέμι, Τραϊκόφσκι (59΄ Τσουρλίνοφ), Μίλαν Ριστόφσκι, Κοσταντίνοφ (76΄ Ασκόφσκι)

Keywords
Τυχαία Θέματα