Πουρλιοτόπουλος: “Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, απαιτείται σκληρή δουλειά”

O διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, έκανε δηλώσεις πριν από το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις έγιναν στην ΕΡΤ3

Στην αρχή

των δηλώσεων είπε: “Αν θεωρήσουμε νικητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη μεγάλη τοξικότητα, ευτυχώς στον αντίποδα υπάρχει το πρότζεκτ των Β’ ομάδων, το οποίο είναι ό,τι πιο καινοτόμο έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β, τόσο για την παραγωγική διαδικασία μας όσο και για την αναβάθμιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή”.

Για την επιτυχία της Εθνικής Νέων που στελεχώνεται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είπε: “Πράγματι, είναι πολύ ευχάριστο για εμάς και είναι εύηχο στα αυτιά μας. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, απαιτείται σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Η δική μας φιλοσοφία είναι να προετοιμάσουμε τα ταλέντα που εντοπίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές και να κλείσουμε το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και στο επαγγελματικό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα