«Προτάθηκε στη Μακάμπι ο Ντιλέινι»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, με τους Ισραηλινούς να αποκαλύπτουν πως έχει προταθεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σίγουρα τα χρήματα στο κινεζικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε πέρυσι ο Αμερικανός, συγκριτικά με την Euroleague είναι πολύ περισσότερα, ωστόσο από τη νέα χρονιά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τα συμβόλαια. Πιο συγκεκριμένα, οι ξένοι παίκτες δεν θα έχουν εγγυημένο
οικονομικά συμβόλαιο, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά οι συμφωνίες θα είναι διάρκειας 5-20 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει και σταθερότητα.

Αυτές οι αλλαγές έχουν βάλει σε σκέψεις αποχώρησης πολλούς παίκτες που μετακόμισαν στην Κίνα, κυρίως για οικονομικούς λόγους, όπως ο Άαρον Τζάκσον, αλλά και ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο άλλοτε «μπόμπερ» της Λοκομοτίβ Κουμπάν, άλλωστε, δεν είχε κρύψει ποτέ πως βρίσκεται στην άκρη του μυαλού του το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ευρώπη. Δημοσίευμα από το Ισραήλ, ωστόσο, αποκαλύπτει πως έχει προταθεί στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Φυσικά οι οικονομικές απαιτήσεις του Ντιλέινι δεν είναι μικρές, αφού για να κάνει το βήμα επιστροφής στην Ευρώπη, θέλει συμβόλαιο τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα