Ράσελ: “Το μονοθέσιο δεν έχει δυνατότητες”

Ο Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του podium στην Αυστραλία με τον teammate του, Λιούις Χάμιλτον να ολοκληρώνει την προσπάθεια του τέταρτος. Το δικό του σχόλιο έκανε ο νεαρός Βρετανός πιλότος στη “Skysports” για το τριήμερο στη Μελβούρνη. Μάλιστα ο Ράσελ παραδέχθηκε ότι η γερμανική εταιρεία είναι αργή σε σχέση με τις McLaren,

Alpine, Ferrari και Red Bull.

“Πρέπει να είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στη 2η θέση τόσο τον πρωτάθλημα οδηγών όσο και των κατασκευαστών. Το Σαββατοκύριακο η Mercedes ήταν η πέμπτη πιο γρήγορη ομάδα. Είμαστε πιο αργοί από τις McLaren, Alpine, Ferrari και Red Bull για την ώρα τερματίζουμε στην τρίτη και τέταρτη θέση που είναι σημαντικό”, δήλωσε αρχικά ο 23χρονος πιλότος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς για το Γκραν Πρι Εμίλια Ρομάνια, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου. Ο Ράσελ σχολίασε τα προβλήματα της W13 E Performance που σημειώνονται στη δύναμη και το porpoising.

“Πρέπει να προχωρήσουμε και να αναλύσουμε κάποια πράγματα, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα τρελό. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις, αλλά αν δεν κάνουμε κάτι δραστικό θα πηγαίνουμε πίσω και όχι μπροστά. Εμείς πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και να προχωρήσουμε αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά γνωρίζουμε ότι το μονοθέσιο δεν έχει πολλές δυνατότητες. Έχουμε ένα υπέρβαρο μονοθέσιο, μας λείπει δύναμη και έχουμε προβλήματα ταλάντωσης. Όταν ξεπεράσουμε τα θέματα τότε υπάρχει χρόνο“, συμπλήρωσε.

Ο Τζορτζ Ράσελ βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών με 37 βαθμούς. Πρωτοπόρος είναι ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari με 71. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών η Mercedes βρίσκεται δεύτερη και ύστερα από τρεις αγώνες οι δύο Βρετανοί οδηγοί έχουν μαζέψει 65 πόντους. Σταθερά πρώτη η Scuderia Ferrarι των Λεκλέρ και Σάινθ που έχει 104.

Keywords
Τυχαία Θέματα