Ρεάλ Μαδρίτης: Καθησυχαστικός ο Ζιντάν μετά την γκέλα

Ρεάλ Μαδρίτης: Καθησυχαστικός ο Ζιντάν μετά την γκέλαtnalΠέμ, 12/31/2020 - 08:48

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά το “στραβοπάτημα” της Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με την Έλτσε. Ο Γάλλος τεχνικός των “μερένχες” δήλωσε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και δήλωσε πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να έχουν “κλειδώσει” τη νίκη. 

Αρχικά,

ο Ζιντάν δήλωσε: “Είχαμε ευκαιρίες να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι, αλλά έτσι πάει. Όταν σκόραρε η Έλτσε, περίμενε πίσω και ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια για εμάς. Πριν από αυτό όμως, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ, δεν το κάναμε και αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Ναι η Ατλέτικο δε χάνει, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Θα χάσουμε βαθμούς γι’ αυτό και πρέπει πάντα κοιτάμε μπροστά. Προερχόμαστε από πολλά καλά παιχνίδια, με θετικά αποτελέσματα, τώρα έγινε ένα διάλειμμα και πρέπει να προχωρήσουμε”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά το “στραβοπάτημα” της Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με την Έλτσε. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 08:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα