Ροντρίγκεζ: “Περήφανος που θα παίξω στον Άρη!”

Ανυπόμονος να βρεθεί στη νέα του ομάδα, τον Άρη, και να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας μεσοεπιθετικός, Έντβιν Ροντρίγκεζ. Επιπλέον, δηλώνει ενθουσιασμένος και ορεξάτος για διακρίσεις με τους “κίτρινους”, στους οποίους περιμένει να τον υποδεχτεί ο συμπατριώτης του, Λουίς Πάλμα.

Μιλώντας στον ιστότοπο, diez.hn, για τη μεταγραφή του, είπε ο νέος

παίκτης του Άρη λίγες ώρες πριν φτάσει στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης (14/9):

Πώς αισθάνεσαι πριν το ταξίδι στην Ελλάδα;
“Σας λέω ειλικρινά, είμαι νευρικός αλλά χαρούμενος, επειδή ένα όνειρό μου με τη βοήθεια του Θεού έχει εκπληρωθεί. Το αντιμετωπίζωμε τον πιο υπεύθυνο τρόπο”.

Πότε έμαθες τα νέα;
“Μου το είπαν πριν από τρεις εβδομάδες. Υπήρχε ήδη η φήμη, αλλά επίσημα ήταν μετά το ματς με την Diriangén. Μου είπαν ότι όλα είναι τελειωμένα και ότι δεν υπάρχει επιστροφή”.

Μετά την οριστικοποίηση της υπογραφής σου, τι είπατε με τον προπονητή σου, Pedro Troglio;
“Ο δάσκαλος ήταν πάντα ήρεμος, ποιοτικός άνθρωπος. Πριν από μια προπόνηση ή έναν αγώνα τον ενημέρωσα για το ενδιαφέρον του Άρη για μένα και μου είπε μόνο ότι ήταν χαρούμενος και ήλπιζε μόνο ότι η μεταγραφή ή ο δανεισμός θα οριστικοποιηθεί. Πριν από τον αγώνα με τον Diriangén μου είπε μόνο να το απολαύσω και την τελευταία μέρα που τον είδα με συμβούλεψε και μου είπε ότι πρέπει να το δω πιο σοβαρά από ότι εδώ στην Ονδούρα. Πρέπει να προσέχω το φαγητό και την ξεκούρασή μου”.

Πώς παίρνεις τη συμβουλή του Troglio;
“Τις συμβουλές που μου δίνουν, πάντα τις παίρνω με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρω ότι θέλουν να με βοηθήσουν και να βελτιώσουν κάτι μέσα μου. Με τον δάσκαλο δεν ήταν εξαίρεση”.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από αυτό το ταξίδι;
“Ξέρω ότι πηγαίνω σε μια σημαντική ομάδα στην Ελλάδα και ότι υπάρχει ανταγωνισμός με καλούς παίκτες. Περιμένω τη στιγμή μου στη νέα μου ομάδα!”

Αισθάνεσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε αυτή την πρόκληση;
“Ναι! Πρέπει πρώτα να προσαρμοστώ και να πιάσω δουλειά αμέσως. Πάω με την αίσθηση ότι θα επιτύχω σημαντικά πράγματα”.

Υπήρξαν προσφορές από άλλες ομάδες;
“Δεν το ανέφερα ποτέ, αλλά ο εκπρόσωπός μου μού είπε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από αμερικανικούς και μεξικανικούς συλλόγους, αλλά δεν μου έδωσε συγκεκριμένα ονόματα. Υπήρξαν πολλές προσφορές, αλλά δεν ήταν μόνο στο χέρι μου, αλλά και της Ολίμπια”.

Για πόσο καιρό θα υπογράψεις με τον Άρη;
“Πάω ως δανεικός για ένα έτος με οψιόν αγοράς από τον Άρη. Με την ευκαιρία θέλω για να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Rafa Villeda, και τον Osman Madrid, που βοήθησαν να συμβεί αυτό”.

Τους πήρε πολύ να συμφωνήσουν;
“Γνωρίζω ότι κράτησε τρεις εβδομάδες η διαπραγμάτευση”.

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;
“Ξέρω ότι είναι μια σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, μία από τις πέντε μεγαλύτερες της χώρας. Επίσης, ότι είναι από τη δεύτερη πιο σημαντική πόλη της χώρας, με πολλούς οπαδούς, και ότι έχει παίξει σε διεθνείς διοργανώσεις. Νιώθω περήφανος, που θα εκπροσωπήσω τα χρώματα αυτής της ομάδας!”

Έχεις μιλήσει με τον Λουίς Πάλμα;
“Με ρώτησε αν είναι αλήθεια, γιατί στην Ελλάδα ακουγόταν η φήμη. Του είπα ότι οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία και μου είπε ότι μακάρι να γίνει η συμφωνία και ότι με περιμένει εκεί”.

Πιστεύεις ότι η ελληνική Λίγκα θα είναι χρήσιμη για την εξέλιξή σου;
“Θεωρώ τον εαυτό μου δυναμικό παίκτη. Νομίζω ότι τα γήπεδα εκεί προσφέρονται για αυτό. Έχω τη νοοτροπία να κάνω τα πράγματα καλά και πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε αυτό η παρουσία μου εκεί. Πιστεύω ότι θα εξελιχθώ στο ποδόσφαιρο”.

Πόσα χρήματα θα φέρει ο δανεισμός σου στην Ολίμπια;
“Αυτό είναι μεταξύ των συλλόγων. Εγώ πρέπει να πάω στην Ελλάδα και να εκπροσωπήσω καλά την ομάδα και τη χώρα μου. Θέλω να ανοίξω τις πόρτες, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συναδέλφους να κάνουν αυτό το ταξίδι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα