Σερπέζης: "Δάσκαλος ο Μαουρίσιο" (vid)

Σερπέζης: "Δάσκαλος ο Μαουρίσιο" (vid)ntzouaniΣάβ, 11/07/2020 - 16:00

 

Ο νεαρός Δημήτρης Σερπέζης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, τη βελτιωμένη ψυχολογία των Πράσινων και τον... δάσκαλο Μαουρίσιο! 

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Δημήτρη Σερπέζη στο novasports.gr: 

"Σίγουρα χαμογελάμε και χρειαζόμασταν καιρό αυτά τα αποτελέσματα, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία. Δεν θα έλεγα ότι είναι στα ύψη η ψυχολογία, γιατί κερδίσαμε δύο ομάδες οι οποίες δεν είναι στις υψηλότερες θέσεις, παρόλαυτα είναι μια ώθηση για να συνεχίσουμε το σερί νικών και να φτάσουμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος σε ένα ντέρμπι, το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. 

Στα ματς με τη Λάρισα και το Βόλο χάσαμε στα τελευταία λεπτά τους βαθμούς και τώρα διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι (με τον Απόλλωνα) και μάθαμε από τα λάθη μας. 

Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να δώσουμε το 100% στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο έξυπνος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημήτρης Σερπέζης Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σερπέζη THE EXPERTS Μοιραστείτε το Submitted by ntzouani on Σάβ, 11/07/2020 - 15:44 https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/Q_SERPEZIS_051120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σερπέζη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημήτρης Σερπέζης Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ntzouani On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο νεαρός Δημήτρης Σερπέζης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τον... δάσκαλο Μαουρίσιο!  Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 16:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα