Σοάρες: “Μεγάλη μέρα για μένα να γίνω μέλος του ΠΑΟΚ!”

Ο Φελίπε Σοάρες, με καθυστέρηση 24 ωρών σχεδόν, καθώς ήταν εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα, λόγω των επιπτώσεων από τη σφοδρή κακοκαιρία, έφτασε σήμερα (25/1) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος είναι στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την υπογραφή

συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 4,5 ετών.

Ο παίκτης της πορτογαλικής Μορεϊρένσε πρόκειται να περάσει πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, οι συζητήσεις θα προχωρήσουν για την υπογραφή της τελικής συμφωνίας. Ο ΠΑΟΚ θα δαπανήσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, ποσό που θα φτάσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους προς την ομάδα του, η οποία θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 15%.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, τόνισε: “Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που πέρασα με τις τόσες πολλές ώρες αναμονής στην Αθήνα, αλλά σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για μένα, που γίνομαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας! Το σημαντικό τώρα είναι να ξεκουραστώ και μόλις τελειώσουμε με τα διαδικαστικά θα μπορώ να πω πολλά περισσότερα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα