Στη Γρανάδα η Εθνική ομάδα (vid&pics)

Στη Γρανάδα η Εθνική ομάδα (vid&pics)alambosΤετ, 03/24/2021 - 17:13

Με πτήση τσάρτερ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η Εθνική μας ομάδα με προορισμό τη Γρανάδα της Ισπανίας όπου και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη της Ιβηρικής χερσονήσου, για την πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ.

 

 

Μετά από περίπου τρεισήμισι ώρες, η γαλανόλευκη προσγειώθηκε στη Γρανάδα. Εκεί ο Τζον Φαν'τ Σχιπ και ένας από τους διεθνείς θα δώσουν την καθιερωμένη

συνέντευξη τύπου στις 19:15 και στις 20:00 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας, από την οποία ο Ολλανδός τεχνικός θα εξάγει και τα τελικά του συμπεράσματα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης. 

Στόχος της ομάδας είναι φυσικά μια αξιοπρεπής εμφάνιση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και φυσικά να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για ένα θετικό αποτέλεσμα με φόντο φυσικά τον "τελικό" της 31ης Μαρτίου απέναντι στη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας. 

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 25 ποδοσφαιριστές: 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας και Μιχάλης Μπακάκης.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Επί ισπανικού εδάφους βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα, η οποία θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στις 20:00 στο γήπεδο της Γρανάδας, μια μέρα πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ισπανία.

Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 17:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα