Τέλος τα γυρίσματα για την ταινία "Breaking Bad"

"Έκαναν καλή δουλειά και το κράτησαν κρυφό."

Ο ηθοποιός του "Better Call Saul", Bob Odenkirk, επιβεβαίωσε ότι η πολυαναμενόμενη ταινία "Breaking Bad" - με το κωδικό όνομα "Greenbrier" - ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός είπε, "Δεν ξέρω τι ξέρει ο κόσμος. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν ήξεραν ότι γυρίζεται. Τα κατάφεραν. Δεν ξέρω πως παρέμεινε

μυστικό. Έκαναν καλή δουλειά και το κράτησαν κρυφό".

Ο Odenkirk ανέφερε ότι "ανυπομονεί να δει" την τελειωμένη ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2020, πρώτα στο Netflix και έπειτα στο AMC, το κανάλι στο οποίο προβαλλόταν η σειρά.


Στις αρχές του χρόνου το THR είχε δημοσιεύσει ότι ο Aaron Paul θα επιστρέψει ως Jesse Pinkman για την ταινία, με τον δημιουργό της σειράς, Vince Gilligan, να κατέχει ρόλο σεναριογράφου και σκηνοθέτη. Οι Gilligan, Mark Johnson και Melissa Bernstein είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Τον περασμένο Νοέμβριο, πηγές είχαν αναφέρει ότι "η ιστορία ακολουθεί τη δραπέτευση ενός άνδρα από τους απαγωγείς του και το ταξίδι του προς την ελευθερία".

Το "Breaking Bad", γυρίστηκε στην Αλμπουκέρκη, και πρωταγωνιστούσε ο Bryan Cranston ως Walter H. White, ένας καθηγητή χημείας ο οποίος μαθαίνει ότι έχει καρκίνου των πνευμόνων και αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Jesse Pinkman, τον οποίο ενσάρκωνε ο Aaron Paul, για να παράγει και να πουλήσει μεθαμφεταμίνες.

Έτρεξε για πέντε σεζόν και απέσπασε 16 Βραβεία Emmy. Μετά την ολοκλήρωσή του μια prequel σειρά, το "Better Call Saul", έκανε πρεμιέρα το 2015. Όσον αφορά την 5η σεζόν, η οποία δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας, ο ηθοποιός δήλωσε, "Το κάνουν αργά, αλλά υλοποιείται. Και μετά θα γίνει γρήγορο. Είναι παρόμοιο με το 'Breaking Bad'. Χτίζεται αργά και μετά γίνεται roller-coaster, με το που πέσεις, δεν έχει σταματημό. Και αυτό γίνεται στην 5η σεζόν, την οποία γυρίζουμε τώρα".

Ρίξτε μια ματιά στις νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Σεπτέμβριο παρακάτω. Ποια είναι η γνώμη σας για την ταινία; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceBryan Cranston και Aaron Paul ξανά μαζί για Breaking Bad;Από το παρελθόν αναδύθηκε η υπόθεση της ταινίας "Breaking Bad"Ίσως δούμε ταινία από τον κόσμο του "Breaking Bad"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα