Το μάθημα στον “bad loser” Τρινκέρι

Αμυντικά ήταν διαβασμένος και περίμενε όλα όσα η Μπάγερν είχε ετοιμάσει. Εξουδετέρωσε το παιχνίδι της κοντά στο καλάθι με τον Ρούμπιτ, τον Τόμας ακόμα και με τον Λούτσιτς. Είχε το Σαντ Ρος Απόλυτα συγκεντρωμένο και με μεγάλη συμβολή σε όλους τους τομείς, είχε τον Μαίηκον προσηλωμένο σ’ αυτό που έπρεπε να κάνει και τον κρατούσε ξεκούραστο για να σουτάρει κυρίως σποτ, ενώ ο Νέντοβιτς σε ένα κακό βράδυ για εκείνον μίλησε στο τέλος και καθάρισε το ματς.

Ο Παναθηναϊκός

κατάφερε να καλύψει ακόμα και την μέτρια επιθετικά εμφάνιση του πιο σταθερού του φέτος παίκτη του Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος φυσικά σε όλους τους άλλους τομείς φώναξε ξανά «παρών».

Για τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του δεν έχει καμία σημασία πόσο άσχημα έχει πάει σεζόν πριν από κάθε παιχνίδι. Το κάθε ματς είναι ξεχωριστό και έτσι πρέπει να το προσεγγίζουν γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της συγκεκριμένης ομάδας.

Η Μπάγερν και εγώ όταν γιατί είναι εκεί προσπαθεί να πλασαριστεί στην οκτάδα και η συγκεκριμένη ήττα ήταν πισωγύρισμα για τους Βαυαρούς. Το πόσο κακή ήττα ήταν φάνηκε από την παιδική αντίδραση του Τρίκερι στο τέλος και τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό του. Όχι πως δε γνωρίζαμε ότι πρόκειται για bad loser, απλά με τον τρόπο του έδειξε ξεκάθαρα το χάος που επικράτησε στο μυαλό του μετά το κακό αποτέλεσμα. Το μήνυμα πάντως του Παναθηναϊκού, ήταν ξεκάθαρο και έλεγε με μεγάλα γράμματα πως όποιος τον έχει ξεγραμμένο και με «ν» στο σημειωματάριο του θα έχει προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“bad ” Τρινκέρι,“bad ” trinkeri