Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουν. 0-3: Στον αστερισμό του Ρονάλντο

Η Τότεναμ είχε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίωρο για να ανοίξει το σκορ αλλά μία τα άσχημα τελειώματα, μία το VAR (της ακύρωσε γκολ) δεν την άφησαν να προηγηθεί.

Ο Ρονάλντο δεν συγχωρεί όμως κάτι τέτοια και στο 39ο λεπτό απέδειξε για ακόμα μία φορά την κλάση του. Η μπαλιά του Μπρούνο Φερνάντες ήταν εξαιρετική αλλά το διαγώνιο βολέ στην κίνηση που έπιασε ο Πορτογάλος αστέρας, επισκίασε τα πάντα.

Και πάλι η Τότεναμ έδειξε σημάδια αντίδρασης με τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο να χάνει μεγάλη ευκαιρία, ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 48ο λεπτό ήταν η σειρά

της Γιουνάιτεντ να δει τέρμα της να ακυρώνεται, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην προλαβαίνει να πανηγυρίσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

No problem όμως. Ο Ρονάλντο 15 λεπτά αργότερα (64′) έβγαλε την ασίστ στον Καβάνι, ο οποίος νίκησε με μία όμορφη λόμπα τον Ούγκο Λιορίς για να γράψει το 0-2.

Τα πάντα τελείωσαν στο 87ο λεπτό με τον Μάρκους Ράσφορντ να βρίσκει και εκείνος τον δρόμο για τα δίχτυα, κόντρα στην ανοιχτή άμυνα της Τότεναμ. Ασίστ ο Μάτιτς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν αντίδραση μετά το βαρύ 0-5 στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και έφτασαν τους 17 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Επόμενο παιχνίδι την Τρίτη εκτός έδρας με την Αταλάντα για το Champions League.

Τα «σπιρούνια» έμειναν στους 15 βαθμούς και είδαν την Γιουνάιτεντ να τους προσπερνά στον βαθμολογικό πίνακα. Επόμενο ματς για την ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο κόντρα στην Φιτέσε για το Conference League την Πέμπτη (04/11).

Keywords
Τυχαία Θέματα