Τότεναμ: Ο Μουρίνιο απάντησε στις φήμες

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο απάντησε στις φήμεςevlachosΤρί, 02/23/2021 - 23:47

Από το βράδυ της Δευτέρας όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία έχουν την λέξη Τότεναμ δίπλα στο όνομα του μάνατζερ της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν. 

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε στο αν είναι δυσαρεστημένος ή στο αν υπάρχει κρίση στην ομάδα του καθώς αυτή την στιγμή, για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχει τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες. 

"Σας προκαλώ να βρείτε έναν προπονητή, ο οποίος στο τέλος της καριέρας του, μπορεί να σας πει ότι ο ουρανός ήταν

πάντα γαλανός και ποτέ γκρίζος, συννεφιασμένος ή σκοτεινός. Εκτός αν μιλάμε για προπονητές που ήταν πάντα σε ομάδες που κυριαρχούσαν στα πρωταθλήματά τους. Τότε ναι, είναι δύσκολο να έχεις άσχημες στιγμές αλλά νομίζω ότι όσα συμβαίνουν δείχνουν πόσο ωραία είναι η καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν; Όχι. Είμαι σε κατάθλιψη; Καθόλου. Νομίζω ότι είναι μια ακόμη πρόκληση".

Σίγουρα, με την Τότεναμ στο -9 από την τετράδα και στην ένατη θέση, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη. Η Τότεναμ είναι ήδη στον τελικό του Carabao Cup ενώ είναι κοντά και στην πρόκριση στους 16 του Europa League

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε σε συνέντευξη τύπου στο θέμα των ημερών στους λονδρέζους οι οποίοι φημολογείται ότι αναζητούν προπονητή.  Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 23:47 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα