Τσέλσι: Ο Τούχελ θέλει να κρατήσει τον Λουκάκου

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως εξαρτάται από τον Βέλγο επιθετικό το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λονδρέζους, ενώ παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είναι στο χέρι του, η επιστροφή του στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου, για τους επόμενους αγώνες.

Αρχικά, ο Τούχελ δήλωσε: “Υπάρχει συνάντηση τη Δευτέρα. Χρειαζόμασταν χρόνο και γι’ αυτό καθυστερήσαμε την απόφαση. Νόμιζα ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δε νιώθω ότι έχω δεχθεί επίθεση ή απογοήτευση, δεν είναι προσωπικό. Όμως το θέμα έγινε

μεγάλο σε ένα Σάββατο, που την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Λίβερπουλ. Υπήρξε θόρυβος. Προστατεύσαμε την προετοιμασία, αυτό χρειαζόμασταν και γι’ αυτό βρέθηκε εκτός αποστολής. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και χρειάζεται να αποδόσεις σε κορυφαίο επίπεδο”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βέλγου επιθετικού: “Είναι παίκτης μας, πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής, όμως θα το ξεκαθαρίσουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μόλις πάρουμε απόφαση και μόλις γνωρίζει ο Ρομελού, θα ξέρετε και εσείς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα