Τσιμίκας: «Καλύτερος στον κόσμο ο Ρόμπερτσον, αλλά είμαι έτοιμος για την πρόκληση!»

Μετά από μία μεταβατική πρώτη περίοδο στη Λίβερπουλ που “διαταράχτηκε” λόγω ασθένειας και τραυματισμών, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, νιώθει έτοιμος να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Ο νεαρός αμυντικός συγκαταλέγεται μεταξύ των 34 ποδοσφαιριστών που προετοιμάζονται στη βάση των “κόκκινων” στο Σάλτσμπουργκ αυτήν την εβδομάδα και είναι πεπεισμένος ότι παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, μπορεί να κερδίσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής εφέτος.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στις προπονήσεις με

τους συμπαίκτες μου, όλα είναι πολύ καλά. Η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη και πολύ έντονη, αλλά αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στα επόμενα παιχνίδια. Ξεκινάμε με φιλικά παιχνίδια και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά όλοι μαζί”.

“Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα γιατί είχα COVID και δύο τραυματισμούς, αλλά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου ήταν πολύ καλό, προπονήθηκα πολύ σκληρά για να επιστρέψω από τους τραυματισμούς. Τώρα είμαι πιο έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να δώσω τα πάντα για την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της”.

Μοιραία η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον έντονο ανταγωνισμό για τη θέση του αριστερού μπακ με τον Άντι Ρόμπερτσον, τον κατά πολλούς καλύτερο παίκτη στον κόσμο στη θέση αυτή.
«Ξέρω ότι πρέπει να προκαλέσω το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Αυτό μου δίνει τη δύναμη να κάνω τη δουλειά μου καλά κάθε ημέρα και να συνεχίζω να προπονούμαι σκληρά.
Ο στόχος μου για την επόμενη σεζόν είναι να παραμείνω υγιής, πρώτα απ ‘όλα και μετά να παίξω περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι και οι Βέρχιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμες , οι οποίοι για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες, προπονήθηκαν την Τρίτη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα δύο παιδιά», είπε ο Τσίμικας. «Φαίνονται πολύ καλά μετά από τους τραυματισμούς τους και εύχομαι το καλύτερο για αυτούς. Ελπίζω ότι αυτοί οι τραυματισμοί θα είναι οι τελευταίοι γιατί η ομάδα τους χρειάζεται πολύ. Ας ελπίσουμε ότι θα ανακάμψουν ξανά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα