Τσιτσιπάς: "Μάχη" με τον Μουσέτι, με... φόντο τον τελικό

Τσιτσιπάς: "Μάχη" με τον Μουσέτι, με... φόντο τον τελικόosinteliΠαρ, 03/19/2021 - 21:31

Κόντρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τένις, τον Λορέντζο Μουσέτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκριση (20/3, 06:00) στον τελικό του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο του Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ στην τετράδα του τουρνουά, θα βρει μπροστά του ίσως τον πιο φορμαρισμένο παίκτη αυτή τη στιγμή με στόχο να κλείσει θέση για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Abierto

Mexicano.

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τον 19χρονο Ιταλό τενίστα, ο οποίος αφενός θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τενίστες της γενιάς του και αφετέρου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Άλλωστε για να φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά χρειάστηκε να πετύχει μεγάλες νίκες. Στον 1ο γύρο απέκλεισε το Νο3 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, στο 2ο τον Φράνσις Τιαφό και στα προημιτελικά τον Ντιμιτρόφ, επιβεβαιώνοντας ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Off Off Off Off ΤΕΝΙΣ Κόντρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τένις, τον Λορέντζο Μουσέτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκριση (20/3, 06:00) στον τελικό του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Article publish on Παρ, 03/19/2021 - 21:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα