Βαλένθια-Λας Πάλμας 2-3: Πρώτη νίκη στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ!

Η Βαλένθια μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά και είχε μεγάλη ευκαιρία στα 15 δευτερόλεπτα με τον Σέρχι Κανός. Για 25 λεπτά ήταν επιθετική, έκλεβε μπάλες και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Πεπέλου στο 14ο λεπτό. Το κέρδισε ο Ούγκο Ντούρο από τον Καμπάνια.

Οι “νυχτερίδες” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Σίλεσεν, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του. Η εμφάνιση

του Σίλεσεν έδωσε αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του που συν τω χρόνω ανέβασαν την απόδοσή τους.

Άρχισαν να κάνουν τελικές προσπάθειες και έφτασαν στην ισοφάριση στο 43ο λεπτό με τον αριστερό μπακ Άλεξ Μουνιόθ ο οποίος ακολούθησε μια ωραία επίθεση που είχε σουτ του Γιανουζάι, απόκρουση του Μαμαρντασβίλι και “ριμπάουντ” του Μουνιόθ που έκανε το 1-1 με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος εμφανώς η ψυχολογία ήταν στους “νησιώτες ο οποίοι προηγήθηκαν με ττον Φάμπιο Σίλβα ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Καμπάνια στο 54′. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη Βαλένθια στο 69′ όταν αποβλήθηκε ο Πεπέλου για χτύπημα στον Κιριάν Ροντρίγκεθ.

Ο Μολέιρο που στο 83′ είχε μεγάλο λάθος το οποίο δεν κόστισε στην ομάδα του, στο 84′ έκανε το 1-3 ύστερα από πάσα του Μακμπέρνι. Η Βαλένθια μείωσε στο 94′ με τον Τάρεγα αλλά πλέον δεν υπήρχε χρόνος για να φτάσει στην ισοφάριση με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 6 βαθμούς εκεί όπου έφτασε και η Λας Πάλμας με την πρώτη της φετινή νίκη στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα