Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Πλήρωσε την υπεροψία της η "βασίλισσα" (vid)

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Πλήρωσε την υπεροψία της η "βασίλισσα" (vid)edadaΣάβ, 11/21/2020 - 20:01

Διπλή ζημιά έπαθε η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα (21/11) στο "Ελ Μαδριγάλ" απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Αφενός, δεν πήρε τη νίκη, ενώ είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια και τις ευκαιρίες να κλειδώσει το παιχνίδι. Προηγήθηκε 0-1 πολύ νωρίς και τελικά έφυγε ισόπαλη με σκορ 1-1. Αφετέρου, επιτρέποντας στην αντίπαλό της να φτάσει στο βαθμό αυτό, την άφησε να βρίσκεται πιο ψηλά από την ίδια στο βαθμολογικό πίνακα της Primera Division:

19 βαθμούς έχει η Βιγιαρεάλ και είναι στη δεύτερη θέση, ενώ 17 έχει η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι στην τέταρτη.

Η Ρεάλ μπορεί να έπαιζε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τέσσερις βασικούς (Σέρχιο Ράμος, Καζεμίρο, Βαλβέρδε και Μπενζεμά), όμως, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ. Μόλις 105'' δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, ο Μαριάνο σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντάνι Καρβαχάλ, σε μια φάση όπου προηγήθηκε οφσάιντ του Λούκας Βάθκεθ, με τον διαιτητή Ερνάντεθ Ερνάντεθ να θεωρεί ότι έχει «αλλάξει» η φάση, γι' αυτό και κατακύρωσε το γκολ των Μαδριλένων.

Μετά το γκολ, η "βασίλισσα" είχε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Η Βιγιαρεάλ προσπαθούσε να γίνει απειλητική, όμως, χωρίς επιτυχία. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 76ο πήραν πέναλτι, που έκανε ο Κουρτουά στον Σάμου Τσουκβουέζε και που έκανε γκολ ο Ζεράρ Μορένο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε αλλαγές στη συνέχεια, θέλοντας να αλλάξει τον ρου του αγώνα, όμως, η Βιγιαρεάλ άγγιξε στις καθυστερήσεις την ολική ανατροπή, όταν ο -δανεικός από την Ρεάλ- Τακεφούσα Κούμπο απέτυχε να νικήσει από κοντά τον Κουρτουά.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ασένχο, Γασπάρ (89' Πένια), Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα (62' Εστουπινιάν), Παρέχο, Ιμπόρα, Τριγέρος (62' Πίνο), Ζεράρ, Μπάκα (62' Τσουκβουέζε), Μόι Γόμεθ (89' Κούμπο).

 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς, Κρόος, Όντεγκααρντ (65' Ίσκο), Λούκας Βάθκεθ, Μαριάνο (86' Ασένσιο), Αζάρ (65' Βινίσιους Ζούνιορ).

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Villarreal - Ποδόσφαιρο Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #primeradivision Villarreal ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη της Βιγιαρεάλ σήμερα (21/11) στο "Ελ Μαδριγάλ", όμως, δεν κλείδωσε το ματς όταν είχε τις ευκαιρίες και το πλήρωσε Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 20:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα