Βλάχοβιτς: Οδεύει προς Πρέμιερ Λιγκ

Η Τότεναμ και η Άρσεναλ επιθυμούν να αποκτήσουν τον Σέρβο διεθνή των ”βιόλα”, Ντούσαν Βλάχοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αγγλικοί σύλλογοι, ετοιμάζουν προσφορές για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του 21χρονου τον Ιανουάριο. Ο Σέρβος είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της Ευρώπης και πρώτος σκόρερ της Serie A με 12 γκολ σε 15 αγώνες. Ωστόσο,

τον Οκτώβριο, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, ανακοίνωσε ότι ο Σέρβος θα επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2023. Ο Βλάχοβιτς είναι σε συμφωνία 800.000 ευρώ στο Stadio Artemio Franchi και απέρριψε συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Την περασμένη Τρίτη (30/11), ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε, συνάντησε τον ατζέντη του παίκτη Ντάρκο Ρίστιτς στη Φλωρεντία, αλλά η επέκταση του συμβολαίου του επιθετικού παραμένει απίθανη.

Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, η Άρσεναλ είναι έτοιμη να προσφέρει 85 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου και η Τότεναμ ετοιμάζει επίσης μια τεράστια προσφορά Ιανουαρίου για την απόκτηση του επιθετικού. Ωστόσο, ο Βλάχοβιτς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ενταχθεί στην Άρσεναλ και σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sport Italia τον Νοέμβριο, δεν είναι διατεθειμένος να μετακομίσει στο Emirates Stadium.

Keywords
Τυχαία Θέματα