Βόλος-Παναθηναϊκός 0-0: Είχε τις ευκαιρίες, πήρε την πρόκριση! (vids)

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι “πράσινοι” έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν και να βρεθούν πιο γρήγορα κοντά στην πρόκριση όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον καλό Κότνικ. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τα πράγματα να γίνονται δύσκολα γι΄αυτούς στο 80ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Γκρίλο, με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός

μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αποφασισμένος να πετύχει ένα ακόμη γκολ και να κάνει την υπόθεση πρόκριση ακόμη πιο εύκολη, έχοντας κερδίσει το πρώτο ματς με 2-1.

Το “τριφύλλι” απείλησε για πρώτη φορά στο τρίτο λεπτό με τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αναγκάζοντας τον Κότνικ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Αϊτόρ, έκανε τη σέντρα ο Μαουρίσιο πήρε την κεφαλιά πραγματοποιώντας δεύτερη μεγάλη επέμβαση μέσα σ΄ένα λεπτό!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε τον έλεγχο της μπάλας και έψαχνε τον τρόπο να βγει μπροστά για να σκοράρει. Στο ένατο λεπτό, ο Αϊτόρ δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 16, οι “πράσινοι” μετά από κακή εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ η μπάλα βρήκε στο τείχος κατέληξε στον Ρούμπεν Πέρεθ που έπιασε το σουτ είδε την “στρογγυλή θεά” να περνάει δίπλα από τα καρέ του Κότνικ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο γκολ, στο 20ο λεπτό. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε σπουδαία ατομική προσπάθεια, βρέθηκε στην περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!

Οι “πράσινοι” στο 27΄ σκόραραν με τον Βέλεθ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, όμως ο βοηθός υπέδειξε τον παίκτη του Παναθηναϊκού off side. Ο διαιτητής χρειάστηκε να δει την φάση στο VAR για να επαληθεύσει την απόφαση του βοηθού, έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Χατζηγιοβάνης, απείλησε και στο 35’ με το σουτ του να περνάει λίγο πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα, δεν δέχτηκε καμία!

Στο ημίχρονο πάντως, ένα φίλαθλος συγκέντρωσε τα βλέμματα, με τον εντυπωσιακό του χορό!

Ο ρυθμός του ματς φάνηκε να πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να βγει μπροστά για να πετύχει το γκολ και στο 51΄ ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε τους “πράσινους” στην αντεπίθεση όμως έκανε κακή σέντρα. Στο 62΄ο Αϊτόρ εκτέλεσε το φάουλ, όμως ούτε ο Βέλεθι ούτε ο Σχένκενφέλντ κατάφεραν να κάνουν την προβολή για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα ο Βόλος προσπαθούσε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να βγει μπροστά ώστε να πετύχει γκολ.

Στο 70 ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Σάντσες έσπασε τη μπάλα για τον Μαουρίσιο που δεν κατάφερε να βρει όπως θα ήθελε τη μπάλα για να σκοράρει.

Στο 80ο λεπτό ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκρίλο. Ο Παλάσιος, έφευγε μόνος του προς τον Κότνικ και ο Γκρίλο τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα ο διαιτητής Μανούχος να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Στο 81, ο Φεράρι έκανε την προβολή πριν η μπάλα φτάσει στον Μαουρίσιο, σώζοντας την ομάδα του!

Ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός έχασε μοναδική ευκαιρία να σφραγίσει την υπόθεση πρόκριση, με τον Μακέντα ν΄αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι στο 84΄! Ο Μαουρίσιο έκανε σέντρα σουτ και η μπάλα βρήκε στ΄οριζόντιο δοκάρι!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση, έχοντας το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Λεωφόρο.

Βόλος: Κόντικ, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Ρεγκατίν, Τσοκάνης(54 Ορόζ), Σοάρες(79’ Ροσέρο), Φερνάντες, Μπαριέντος(72΄Νίνης), Μπαρτόλο και Φαν Φέερ

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Ρούμπεν, Μαουρίσιο(87΄Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης(76΄Παλάσιος), Μακέντα(87΄Ιωαννίδης), Αϊτόρ(87΄Λούντγκβιστ).

Διαιτητής : Ευάγγελος Μανούχος,

VAR Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Κίτρινες: Τσοκάνης, Μπαριέντος, Βιγιαφάνιες, Σάντσες

Κόκκινη: Γκρίλο

Keywords
Τυχαία Θέματα