Βομβιστές" Νικολά, Φρομ, 3-0 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό

Βομβιστές" Νικολά, Φρομ, 3-0 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκόantoniamath11Πέμ, 02/04/2021 - 22:04

Με τον Στιβαχτή να μοιράζει τέλεια (καταπληκτική δουλειά στην πίσω ζώνη ο Ζήσης) και τους ακραίους Μιγιαήλοβιτς και Φρομ να ...βομβαρδίζουν, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία επικρατώντας 3-0 σετ (28-26, 25-17, 25-15) του Παναθηναϊκού

στο "Μελίνα Μερκούρη" στην 7η στροφή της Volleyleague.

Κομβικό σημείο του αγώνα το 1ο σετ που κρίθηκε στο VAR και στη λεπτομέρεια. Στο 23-24 ο Τάτσιτς πανηγύρισε άσσο αλλά το VAR έδειξε άουτ με τον Ολυμπιακό να κατακτά το σετ ύστερα από απίστευτες εναλλαγές στο προβάδισμα. Στο τρίτο σετ σετ, μόλις ο Παναθηναϊκός πήγε να αντιδράσει (4-1 προβάδισμα), ο Έγκλεσκαλνς πήγε στο σερβίς και με 6-0 σερί το γύρισε σε "ερυθρόλευκα" χέρια. Ο Ολυμπιακός έδειξε πιο πλήρης ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε αλλαγή να ανακατέψει την τράπουλα και να διεκδικήσει το ματς.

Στα μισά του δεύτερου σετ ο Καζάζης αντικατέστησε τον υστερήσαντα Έγκλεσκαλνς με τον Εφραιμίδη, αλλαγή που ξεμπλόκαρε στο τρίτο σετ τον Εσθονό ο οποίος επέστρεψε και έκανε ...πάρτι. Έκτη νίκη μετά από 7 αγώνες για τον Ολυμπιακό και επιστροφή στην κορυφή (19 βαθμούς έναντι 16 του Φοίνικα που έχει 1 ματς λιγότερο). Για τον Παναθηναϊκό ήταν η δεύτερη ήττα  σε 7 ματς, παρέμεινε στοτς 14 βαθμούς και στην τρίτη θέση αλλά πλέον χρειάζεται μεγάλες νίκες για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο "Μελίνα Μερκούρη" μετά από 2 χρόνια (21-01-2019, 3-1) και 3 συνεχόμενες ήττες.

Περισσότερα σε λίγο...

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ Ολυμπιακός - Βόλεϊ Παναθηναϊκός - Βόλεϊ
Keywords
Τυχαία Θέματα