Βόβορας : “Είμαστε στεναχωρημένοι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!” (vid)

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις λεπτομέρειες και την απώλεια της συγκέντρωσης της ομάδας του παρά την καλή της προσπάθεια στο αποψινό ματς του Φαλήρου!

“Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε μια νίκη μετά τις δύο ήττες στα πλέί-οφ από τον Ολυμπιακό προκειμένου να τους μεταφέρουμε το άγχος, όμως για να κερδίσεις έναν τέτοιο αγώνα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά αποφεύγοντας τα λάθη. Εμείς είχαμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων κενά διαστήματα κι αυτό μας κόστισε τις δύο

πρώτες ήττες. Σήμερα έβλεπα στα μάτια των παικτών του την αποφασιστικότητα για τη νίκη και ως ένα σημείο τα πήγαμε καλά γιατί ξεκινήσαμε καλά. Όμως για 3-4 λεπτά έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης χάσαμε τον αγώνα! Προσπαθήσαμε, και παλέψαμε και στο τέλος μείναμε στεναχωρημένοι! Τώρα δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να σκεφτούμε την επόμενη μέρα σε αυτή την ιστορική ομάδα!

Ο Ολυμπιακός είχε μια εξαιρετική χρονιά. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πήγε στο φάϊναλ φορ και για ένα σουτ δεν έφτασε στον τελικό! Είναι νωρίς τώρα να μιλήσουμε για το τι θα γίνει όμως σίγουρα αξίζουν τα καλύτερα στην ομάδα μας και την σπουδαία ιστορία της. Νιώθουμε πικραμένοι για αυτό το 3-0…” είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του τριφυλιού!

Keywords
Τυχαία Θέματα