“Υπουργός Θεραπείας”: Οι απίστευτες κομπίνες της 49χρονης Βρετανίδας – Παραρτήματα σε Σάμο, Ικαρία και… ναρκωτικά

Στη Σάμο και την Ικαρία είχε ιδρύσει, μεταξύ άλλων περιοχών, παραρτήματα η υπουργός Θεραπείας, όπως είπε η ίδια.

Το υπουργείο, που σήμερα είναι κλειστό, λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα. Σε αναρτήσεις του “Υπουργείου Θεραπείας” στο facebook στις 4 Απριλίου του 2019 ανακοινώνεται και η επίσημη λειτουργία του.

Αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδινε βότσαλα

Όπως μετάδωσε η ΕΡΤ, οι περισσότεροι

κάτοικοι της περιοχής θυμούνται για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο πλήρωναν για τις αγορές τους, όσοι το επισκέπτονταν.

Αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν βότσαλα, τα οποία χρησιμοποιούσαν στην επόμενη αγορά. Η υπουργός κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, το οποίο έφερε την επιγραφή “υπουργός” προβληματίζοντας τις αρχές.

Επί της ουσίας, τα καταστήματα πρόσφεραν δήθεν φυσικές “θεραπείες” με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο σχεδόν δια πάσα νόσο, για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Έγινε η απαραίτητη έρευνα και αυτός είναι ένας λόγος που το υπουργείο έκλεισε τα γραφεία του στη Σάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου, είχε συλληφθεί το 2017 στην Ικαρία για απείθεια. Για τον ίδιο λόγο καθώς και για ναρκωτικά είχε συλληφθεί και το 2018 στη Σάμο.

Αντίδοτο του κορονοϊού “απελευθερώθηκε” στον Παρνασσό!

Το τελευταίο διάστημα η “υπουργός” διέμενε μόνιμα στην Αράχοβα και κυκλοφορούσε φορώντας… επίσημο ένδυμα.

Όπως έγραψε το samosvoice.gr, είχε ανακοινώσει ότι έχει ανακαλύψει στο αντίδοτο του κορονοϊού στην κορυφή του Παρνασσού. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε “υγρό με υψηλή περιεκτικότητα αντίδοτο κορονοϊού σε μπουκάλι”.

Αστυνομικοί, μέλη της ΑΑΔΕ, και κλιμάκια υγειονομικών υπηρεσιών έκαναν έφοδο στο κατάστημα που άνοιξαν οι αυτοαποκαλούμενοι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” προκειμένου να το ελέγξουν και προσήγαναν την υπεύθυνη του χώρου.

H αυτοαποκαλούμενη ως υπουργός, που μένει στην περιοχή τα τελευταία δύο χρόνια, ψέκαζε πελάτες με δήθεν αντίδοτο του κορονοϊού. Μάλιστα, σε βίντεο απεικονίζεται η εν λόγω γυναίκα στην εξοχή να λέει: “Γεια σας, είμαι η υπουργός και είμαι εδώ να εντοπίσω το αντίδοτο του κορονοϊού”.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα