Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής (22/09)

Αναλυτικά: Κριός

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου, πριν περάσει στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον 10ο οίκο σου, θα προκαλέσει μια υποσυνείδητη σύγκρουση δύναμης στον επαγγελματικό χώρο. Θα αντιληφθείς ότι κάποιες σχέσεις έχουν εξαντληθεί και πρέπει να λήξουν, δημιουργώντας πιεστικές καταστάσεις και εντάσεις τόσο σε συνεργασίες όσο και σε προσωπικές σχέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον 6ο οίκο σου με τον Πλούτωνα θα σου προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι για να ανασυνταχθείς και, μέσα από βαθιές εσωτερικές διεργασίες, να επιλέξεις μια νέα

πορεία προς την επιτυχία. Η δημόσια αναγνώριση της καριέρας σου δεν ήταν κάτι που συνέβη ξαφνικά, και τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει και να δικαιωθείς.

Ταύρος

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σου, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν διαχειρίζεσαι υφισταμένους. Παρά την επιθυμία σου για ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον, οι καταστάσεις δείχνουν το αντίθετο, καθώς είναι πιθανό να αντιληφθείς ότι κάποιος/α προσπαθεί να σε βλάψει. Τα οικονομικά ρίσκα δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Ωστόσο, με το τρίγωνο του Ήλιου από τον 5ο οίκο σου με τον Πλούτωνα, ήρθε η στιγμή να καταλάβεις ότι οι ηθικές σου αξίες και πεποιθήσεις δεν χρειάζεται να περιορίζονται στα στενά όρια του συντηρητισμού. Θα νιώσεις έντονη επιθυμία και θέληση να εκφραστείς μέσω της δημιουργικότητάς σου.

Δίδυμος

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σου θα επηρεάσει έντονα τον συναισθηματικό και ερωτικό τομέα. Είτε αποφασίσεις να τερματίσεις μια σχέση είτε όχι, μπορεί να αναδυθούν συναισθήματα ζήλειας και τάσεις εξουσιαστικής συμπεριφοράς. Ωστόσο, με το τρίγωνο του Ήλιου από τον 4ο οίκο σου με τον Πλούτωνα, θα έχεις έντονη διαίσθηση και αν ασχολείσαι με την έρευνα, μπορεί να κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις. Πρόκειται για μια θετική επιρροή που θα σε βοηθήσει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να αναγνωρίσεις τα εσωτερικά αποθέματα αντοχής σου, ιδιαίτερα αν περνάς μια δύσκολη περίοδο. Η οικογένειά σου θα αποδειχθεί πηγή στήριξης και έμπνευσης, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς από τους γονείς σου ή από μια αγοραπωλησία ακινήτου.

Καρκίνος

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 4ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σου, θα βιώσεις συναισθηματικές δυσκολίες μέσα στο σπίτι, τόσο με την οικογένεια όσο και με τον/την σύντροφό σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές, ζήλιες και σκηνές που θα σε αναστατώσουν. Παράλληλα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα, κυρίως με συνεργάτες, θα είναι προβληματικές, καθώς κάποιοι προσπαθούν να σε επηρεάσουν προς όφελός τους. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου από τον 3ο οίκο σου με τον Πλούτωνα φέρνει ευνοϊκές προοπτικές, καθώς μια νέα συμφωνία ή συμβόλαιο θα σε ωφελήσει στο μέλλον. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι οι κοινωνικές σχέσεις και επαφές είναι πολύ πιο σημαντικές από ό,τι πίστευες αρχικά.

Λέων

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον 3ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος/α από το εργασιακό περιβάλλον να επιχειρήσει να σε ελέγξει ή να σε παρασύρει σε δυσάρεστες καταστάσεις μέσω λόγων και κουτσομπολιών. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός/ή στον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς η διπλωματία μπορεί να μη σου βγει φυσικά σήμερα. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου από τον 2ο οίκο σου με τον Πλούτωνα θα σε ευνοήσει στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, φέρνοντας οφέλη που θα οδηγήσουν σε σταδιακή αύξηση των εισοδημάτων σου. Ταυτόχρονα, η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχυθεί, καθώς θα αναγνωρίσεις τη δύναμη, τις αξίες και τις αρετές σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο από τον 2ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σου, υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις οικονομικές απώλειες. Στον αισθηματικό τομέα, αν η σχέση σου βρίσκεται σε θετικό στάδιο, θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και πάθη, ενώ η σεξουαλική σου διάθεση θα είναι αυξημένη. Αν υπάρχει εγκυμοσύνη, ωστόσο, χρειάζεται λίγη προσοχή. Σήμερα, με το τρίγωνο του Ήλιου από τον 1ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σου, αν είσαι μόνος/η και ξεκινήσει μια νέα σχέση, είναι σημαντικό να διεκδικήσεις όλα όσα επιθυμείς και να μην συμβιβαστείς με λιγότερα. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για να υλοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σου, θα νιώθεις ότι οι άλλοι, κυρίως τα μέλη της οικογένειάς σου, προσπαθούν να σε ελέγξουν με έμμεσους και χειριστικούς τρόπους. Η αίσθηση ψυχολογικής πίεσης θα είναι έντονη, και παρόλο που θα αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει, θα δυσκολευτείς να το διαχειριστείς. Ωστόσο, το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στον 12ο οίκο σου και του Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να κάνεις βαθιές συνειδητοποιήσεις, εξερευνώντας τις κρυφές πτυχές του εαυτού σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, θα καταφέρεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο οίκο σου, θα νιώθεις έντονη έλξη προς οτιδήποτε επικίνδυνο, δύσκολο ή απαγορευμένο. Η γοητεία του «παράνομου» μπορεί να σε παρακινήσει να εμπλακείς συναισθηματικά με κάποιον/α που βρίσκεται ήδη σε σχέση. Γενικά, θα βλέπεις τις σχέσεις σου ως προκλήσεις και ως μια ασυνείδητη μάχη εξουσίας. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου στον 11ο οίκο σου με τον Πλούτωνα θα σου δώσει τη δύναμη να υλοποιήσεις στόχους και οράματα. Τα λόγια σου θα έχουν μεγάλη δύναμη, καθώς δεν θα υπάρχουν απώτεροι σκοποί πίσω τους, και η ικανότητά σου να συνδυάζεις διαίσθηση και πρακτικότητα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο από τον 11ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 2ο οίκο σου, είναι πιθανό να πιέσεις συναισθηματικά έναν/μια φίλο/η, ειδικά αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να παρασυρθείτε μαζί σε παράνομες δραστηριότητες με σκοπό το κέρδος. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου από τον 10ο οίκο σου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι οι επαγγελματικές σου προσπάθειες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, μετά από πολλές δυσκολίες. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με πρακτικότητα και συνέπεια. Αν είσαι άνεργος/η, είναι καλή στιγμή να μοιράσεις το βιογραφικό σου και να αναζητήσεις ευκαιρίες για εργασία.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο από τον 10ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 1ο οίκο σου, θα νιώθεις έντονη φιλοδοξία να ελέγξεις τους πάντες, ακόμη και τους/τις προϊσταμένους σου. Είναι πιθανό να κινηθείς πλαγίως για ωφελιμιστικούς σκοπούς, ασκώντας πιέσεις προκειμένου να ξεχωρίσεις και να υπερισχύσεις. Καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τις εκδικητικές τάσεις και, με τον Ήλιο στον 9ο οίκο σου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, να επιδιώξεις να αναρριχηθείς στην ιεραρχία μέσα από τη γνώση και την έρευνα. Αν δεν το κάνεις, μπορεί να αντιμετωπίσεις σθεναρές αντιδράσεις. Ωστόσο, αν καταφέρεις να προσπεράσεις τα αρνητικά σου στοιχεία, θα λάμψει το ποιόν και η δύναμή σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο οίκο σου, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες και ζήλιες, ειδικά αν διατηρείς σχέση με κάποιον/α που βρίσκεται στο εξωτερικό ή μακριά. Είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς, και η επιρροή αυτής της όψης θα είναι έντονη σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου από τον 8ο οίκο σου με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις απίστευτες εσωτερικές δυνάμεις σου. Είσαι μια ήρεμη δύναμη και, αν και δεν εξωτερικεύεσαι, είσαι έτοιμος/η για ανανέωση, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Θα μπορέσεις να ελέγξεις χρέη και χρηματοδοτήσεις που προέρχονται από άλλους, με σκοπό να ωφεληθείς.

Ιχθύς

Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 11ο οίκο σου, σήμερα μπορεί να επιδιώξεις να παρασύρεις το ταίρι σου σε ερωτικά και σεξουαλικά παιχνίδια ισχύος, προσπαθώντας παράλληλα να τον/την εξαρτήσεις συναισθηματικά και σεξουαλικά. Αυτή η κατάσταση μπορεί να φέρει έντονη ζήλια, τόσο από εσένα όσο και από τον/την σύντροφό σου, που ίσως προσπαθήσει να σε ελέγξει οικονομικά αν εξαρτάσαι από εκείνον/η. Είναι πιθανό να διαταραχθούν φιλικές σχέσεις, καθώς μπορεί να νιώθεις ζήλια και πίεση από άλλους. Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο του Ήλιου από τον 7ο οίκο σου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ορισμένες σχέσεις και συνεργασίες αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους. Ένα ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σου θα ήταν ευεργετικό, επιτρέποντάς σου να δικτυωθείς εκ νέου και να προχωρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα