Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου (26/10)

Αναλυτικά: Κριός

Η καλή σου διάθεση παραμένει έντονη, και οι προσωπικές σου επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στον 5ο οίκο. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ουρανό κατά το μεσημέρι ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές, ειδικά σε οικονομικά θέματα που αφορούν το σύντροφο ή τα παιδιά σου, και μπορεί να σε εκνευρίσουν. Φρόντισε να συγκρατηθείς στα έξοδα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βρεθείς οικονομικά εκτεθειμένος/η. Αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και στον 6ο σου οίκο, ενισχύοντας την ανάγκη σου για τάξη. Θα ασχοληθείς με την οργάνωση του σπιτιού, απομακρύνοντας περιττά αντικείμενα

και βάζοντας σε πρόγραμμα τις δουλειές σου, ενώ θα γίνεις πιο αναλυτικός/η και επιμελής, με ίσως αυξημένη κριτική διάθεση.

Ταύρος

Η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στην οικογένεια και το σπίτι σήμερα. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 1ο οίκο σου σε κάνει ανυπόμονο/η με κάθε μορφή πίεσης ή καταπιεστικής συμπεριφοράς που περιορίζει την αυτοέκφρασή σου. Θα αντιδράς αυθόρμητα και ίσως εκνευρίζεσαι εύκολα, δείχνοντας μια έντονη αντίδραση σε κάθε είδους περιορισμό. Προσπάθησε να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου, καθώς αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον 5ο σου οίκο, στο ζώδιο της Παρθένου, και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί σταδιακά. Θα νιώσεις αυξημένη επιθυμία για φλερτ και ρομαντισμό, ενώ αν είσαι σε σχέση, θα έχεις διάθεση για χαλαρές στιγμές και διασκέδαση με τον/την σύντροφό σου.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη να παραμένει στον 3ο οίκο σου, η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή, με έντονη όρεξη για επικοινωνία, συναντήσεις, κουβεντούλα και πολλές μετακινήσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 12ο σου οίκο αυξάνει την ενέργειά σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει απρόσεκτο/η και επιρρεπή σε λάθη. Φρόντισε να ελέγξεις τα λόγια σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλύψεις μυστικά, είτε δικά σου είτε άλλων, εκθέτοντας τον εαυτό σου. Καθώς η Σελήνη θα μεταβεί αργότερα στην Παρθένο και στον 4ο οίκο σου, θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ευαίσθητος/η και ευάλωτος/η, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε τύψεις ή και εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Η Σελήνη συνεχίζει για λίγες ώρες την πορεία της στον 2ο οίκο σου, ενισχύοντας την κτητική σου διάθεση. Ωστόσο, το μεσημέρι, με το τετράγωνό της με τον Ουρανό από τον 11ο οίκο, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από δεσμευτικές καταστάσεις και να αντιδράσεις σε συντηρητικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σου δημιουργήσουν ένταση. Επίσης, ένα φιλικό σου πρόσωπο ενδέχεται να ζητήσει οικονομική βοήθεια, και αν αρνηθείς, ενδέχεται να υπάρξει ένταση. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο στον 3ο οίκο σου αργότερα, η διάθεσή σου θα γίνει πιο κοινωνική και επικοινωνιακή, και το υπόλοιπο της ημέρας θα κυλήσει με τηλεφωνήματα και χαλαρή περιήγηση στο διαδίκτυο.

Λέων

Με τη Σελήνη στον 1ο οίκο σου και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον 10ο, ξαφνικά θέματα μπορεί να προκύψουν, που θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμα, προκαλώντας σου ένταση και ίσως σπασμωδικές αντιδράσεις. Κάποιος ίσως προσπαθήσει να σε δοκιμάσει επίτηδες, για να δει μέχρι πού φτάνουν τα όρια και η αντοχή σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η, ώστε να του στερήσεις την ικανοποίηση να σε δει εκτός εαυτού. Αργότερα, με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο στον 2ο οίκο σου, θα στραφείς σε οικονομικά ζητήματα που παρουσιάζουν μεταβολές. Ίσως υπάρξει μια αίσθηση «ακαταστασίας» και αβεβαιότητας στις οικονομικές σου αποφάσεις, ενισχύοντας προσωρινά φόβους και ανασφάλειες.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σου, έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες. Ωστόσο, το μεσημέρι, το τετράγωνό της με τον Ουρανό από τον 9ο σου φέρνει την επιθυμία για απελευθέρωση, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Ίσως προκύψει σύγκρουση με συγγενικό πρόσωπο, καθώς προσπαθείς να αποδεσμευτείς από παλιά μυστικά ή καταστάσεις που σε κρατούν πίσω. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου, ενισχύοντας την ανάγκη για αυτοέκφραση και προσοχή. Μπορεί να νιώσεις ανικανοποίητος/η και να γίνεις πιο επικριτικός/η, αναζητώντας ενθάρρυνση από τους γύρω σου. Θα αισθάνεσαι καλύτερα όταν έχεις την προσοχή και στήριξη ατόμων που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον 11ο οίκο σου, νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στους στόχους και τα μελλοντικά σου σχέδια, ενώ η αλτρουιστική σου πλευρά βγαίνει στο προσκήνιο, ιδίως σε κοινωνικά θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 8ο σου σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η σε ζητήματα αδικίας, ιδιαίτερα όταν αφορά φίλους σου, και μπορεί να το πάρεις προσωπικά αν αντιληφθείς αδικία. Αργότερα, καθώς η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στον 12ο οίκο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την κοινωνικότητα και να περάσεις χρόνο μόνος/η, επιδιώκοντας ηρεμία και ξεκούραση. Η διάθεσή σου θα γίνει πιο εσωστρεφής και μυστικοπαθής, καθώς θα αναζητήσεις χαλάρωση και νοητική αποφόρτιση.

Σκορπιός

Αν εργάζεσαι σήμερα, η Σελήνη στον 10ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 7ο, φέρνει προκλήσεις τις μεσημβρινές ώρες, καθώς μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από συναδέλφους, και η έλλειψη οργάνωσης να οδηγήσει σε δυσκολίες στην ολοκλήρωση των εργασιών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή ακόμα και να θεωρηθείς υπεύθυνος/η για τυχόν καθυστερήσεις. Παρόμοια δυναμική υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, καθώς το ταίρι σου ίσως αντιδράσει σε πιέσεις ή περιορισμούς. Αργότερα, η Σελήνη περνά στην Παρθένο και τον 11ο οίκο σου, αλλάζοντας θετικά τη διάθεσή σου. Η κοινωνική σου διάθεση θα ανανεωθεί, και θα χαλαρώσεις απολαμβάνοντας την παρέα φίλων, νιώθοντας δημοφιλής και αποδεκτός/ή σε φιλικά περιβάλλοντα.

Τοξότης

Αρχικά, η καλή σου διάθεση σε ωθεί σε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και φιλοσοφικές συζητήσεις, καθώς η Σελήνη στον 9ο οίκο σου φέρνει πνευματική διάθεση. Ωστόσο, το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 6ο σου οίκο μπορεί να σε αποσυντονίσει, καθώς απρόσμενες καθημερινές υποχρεώσεις που νόμιζες ότι είχες τακτοποιήσει επιστρέφουν. Η ανάγκη σου για ελευθερία και αποδέσμευση από την ρουτίνα μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αντιδραστικό/η, δημιουργώντας προβλήματα, ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Αργότερα, η Σελήνη περνά στην Παρθένο και τον 10ο οίκο σου, μεταφέροντας την προσοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δημόσιες σχέσεις, και ίσως παρευρεθείς σε μια κοινωνική συγκέντρωση όπου θα αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου, νιώθεις έντονα συναισθηματικός/η και επηρεάζεσαι βαθιά από τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, το μεσημέρι, όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 5ο οίκο σου, μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως η ξαφνική λήξη μιας ερωτικής σχέσης ή ένας έντονος καυγάς. Αν είσαι γονέας, ίσως αντιμετωπίσεις προκλήσεις με το παιδί σου λόγω της αντιδραστικής του συμπεριφοράς. Είναι πιθανό να σε προκαλέσει μόνο και μόνο για να δει την αντίδρασή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στην Παρθένο και στον 9ο οίκο σου, η διάθεσή σου θα γίνει πιο αισιόδοξη, καθώς θα αρχίσεις να φιλοσοφείς τις καταστάσεις και τις σχέσεις σου, πιθανώς επιθυμώντας να βρεθείς με κόσμο.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους άλλους, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις άτομα που είναι ασταθή και ψυχολογικά φορτισμένα, ώστε να μην επηρεαστείς αρνητικά. Με το τετράγωνο της Σελήνης στον 7ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 4ο, είναι πιθανό να αντιδράσεις στις εξαρτήσεις και τους περιορισμούς, αλλά δυστυχώς, μπορεί να ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους και σε ακατάλληλες στιγμές. Προβλήματα με τους γονείς ή τον/την αγαπημένο/η σου είναι δύσκολο να αποφευχθούν. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στην Παρθένο και στον 8ο οίκο σου, μπορεί να αισθανθείς ακόμη μεγαλύτερες εξαρτήσεις και εμμονές. Η ψυχολογία σου μπορεί να είναι πεσμένη, και ενδέχεται να νιώσεις τύψεις, ενοχές ή, αντίθετα, να σκεφτείς εκδικητικά σενάρια.

Ιχθύς

Με την Σελήνη να παραμένει στον 6ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 3ο, είναι σημαντικό να προσέχεις ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να σε αποσυντονίσουν, και σε κάθε ανατροπή θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς σπασμωδικά και να κάνεις λάθη. Ωστόσο, όταν η Σελήνη περάσει στον 7ο οίκο σου, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί και θα γίνεις πιο κοινωνικός/η. Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο και να περάσεις χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σου. Αν είσαι μόνος/η, η απουσία ενός/μιας συντρόφου θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή, και θα αναζητήσεις τη σύνδεση με τους άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Σαββάτου 2610,zodia, savvatou 2610