Aπόλλων Σμύρνης: Χιόνι 15 πόντους και αίτημα για μετάθεση!

Στα λευκά και η Ριζούπολη. Το χιόνι που έχει σκεπάσει το «Γ. Καμάρας» ξεπερνάει τους 15 πόντους και ο Aπόλλων Σμύρνης ζητάει να μετατεθεί το παιχνίδι της Τετάρτης (17/2) με τη Λαμία!

Η Αττική έχει ντυθεί στα «λευκά». Στα «λευκά» και το γήπεδο της Ριζούπολης. Γήπεδο που την Τετάρτη (17/2-17.15) έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Aπόλλων ΣμύρνηςΛαμία. Εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα

με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime.gr, οι γηπεδούχοι έχουν καταθέσει αίτημα μετάθεσης της αναμέτρησης στην διοργανώτρια αρχή!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει αιτηθεί το ματς να αλλάξει ημέρα και να πάει μια… μπροστά. Να γίνει δηλαδή την Πέμπτη (18/2) την ίδια ώρα, προκειμένου να έχουν τον χρόνο να το καθαρίσουν.

Αίτημα που εκ πρώτης φαίνεται να μην γίνεται αποδεκτό. Η στάση της διοργανώτριας, εναρμονίζεται με τον ΚΑΠ. Να παραστούν οι δύο ομάδες κανονικά στο γήπεδο την προκαθορισμένη ημερομηνία και ωρα και να αποφασίσει ο διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), αν το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά ή ο αγωνιστικός χώρος κρύβει κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Μόνο στη δεύτερη περίπτωση, το ματς θα μετατεθεί για την επομένη (18/2) την ίδια ώρα.

Η Λαμία πάντως δεν έχει επίσημα κάποια ενημέρωση και θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα.

Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί στις 26 του περασμένου Οκτώβρη, αλλά στον καθιερωμένο έλεγχο για Covid, είχαν προκύψει τέσσερα κρούσματα στον Απόλλωνα Σμύρνης και βάσει πρωτοκόλλου, η αναμέτρηση είχε αναβληθεί.

Το άρθρο Aπόλλων Σμύρνης: Χιόνι 15 πόντους και αίτημα για μετάθεση! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα