Survivor 18-10: Χαμός με Χριστιάνα και Βλαδίμηρο – Τι έδειξε το trailer! (vid)

Survivor 18-10: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να δείχνει από πολύ νωρίς τις προθέσεις του αναφορικά με την τηλεθέαση της prime time.

Η συνέχεια όμως αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυναμική όπως αποκαλύπτει άλλωστε και το trailer του επεισοδίου της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου.

Survivor 18-10: – Τι έδειξε το trailer! (vid)

Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώνεται στον Άγιο Δομίνικο και οι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε από το σημερινό επεισόδιο, εκεί όπου στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν η Χριστιάνα

και η Γεωργία.

Οι συμπαίκτες τους στην κίτρινη ομάδα δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για το όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα που δημιουργούν παραλία.

Παράλληλα, ο Απόστολος καταγγέλλει σε προσωπική συνέντευξη: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε μια δεμένη ομάδα, το μόνο χαρακτηριστικό που κρατάει πίσω την ομάδα είναι η ανωριμότητα των διδύμων», αναφερόμενος στις αδελφές Πετεινάρη που βρίσκονται σε παρόμοια θέση στους πράσινους.

Από ‘κει και πέρα, οι δύο ομάδες ρίχνονται στο στίβο μάχης για τον αγώνα ασυλίας, ο οποίος προβλέπεται συναρπαστικός, καθώς κανένας δεν θέλει να αποχωρήσει.

Εν συνεχεία, στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι θα ανέβουν ανάμεσα σε Βλαδίμηρο και Χριστιάνα με την τελευταία να του λέει με έντονο ύφος: «Μιλάω εγώ τώρα και μην μιλάς!».

Δείτε το trailer – Survivor 18/10:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 18-10, Χαμός, Χριστιάνα, Βλαδίμηρο –,Survivor 18-10, chamos, christiana, vladimiro –