Γιουβέντους: Έτοιμη να ρίξει «βόμβα» με Αζάρ

Απίστευτες είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι, με τη Γιουβέντους να θέλει να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Εντέν Αζάρ.

Στην Αγγλία γίνεται «μάχη» ανάμεσα στις ομάδες του Μάντσεστερ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και στη Γιουβέντους ψάχνονται ήδη για το πως θα αντικαταστήσουν το κενό που θα αφήσει.

Όπως αποκαλύπτει η Marca οι «Μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση – έκπληξη, έχοντας βάλει στο στόχαστρο τον Εντέν Αζάρ της Ρεάλ

Μαδρίτης και είναι έτοιμη να κάνουν επίσημο το ενδιαφέρον τους. Οι Ιταλοί δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο πλάνο, αναλύοντας τα οικονομικά δεδομένα και θέλουν να ρίξουν τη δική τους μεταγραφική «βόμβα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης πόνταρε πολλά πάνω στον Βέλγο, τον οποίο απέκτησε το 2019 έναντι 100 εκ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στη «Βασίλισσα», μη δικαιώνοντας τις μεγάλες προσδοκίες.

Έτσι, σε 45 αναμετρήσεις τις οποίες έχει αγωνιστεί, έχει πετύχει 5 γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ.

Παρόλα αυτά, στη Γιουβέντους βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού αρχικά.

¡BOMBAZO! La Juventus se plantea la opción de Hazard ante la marcha de Cristiano https://t.co/2D5Sh01MgW Te lo cuenta @jfelixdiaz

MARCA (@marca) August 27, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάντσεστερ Σίτι – ΣΟΚ: Προφυλακίστηκε ο Μεντί για τετραπλό βιασμό!

ΠΑΟΚ: Με Κοπεγχάγη, Σλόβαν και Λίνκολν στους ομίλους του Conference League!

Big Brother 2021: Πότε θα κάνει πρεμιέρα και οι νέοι παρουσιαστές

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα