Ο Σπάθας κάτι ξέχασε στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Διαιτησία: Έκανε και πάλι τη διαφορά ο Σπάθας. Είδε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αποβολή του Μουκουντί!

Διαφορετική άποψη με τους υπόλοιπους τηλεκριτικούς διαιτησίας, με την ΚΕΔ και με το Sportime, είχε ο Ηλίας Σπάθας για τη φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Λαμπαδαρίου και Βαρούχας δεν είδαν παράβαση στην κίνηση του Μπάμπα στον Λιβάι Γκαρσία με τον δεύτερο όμως να βλέπει οφσάιντ (!) εν αντιθέσει με τον σχολιαστή του MEGA που είδε πέναλτι στη φάση του 51ου λεπτού στην OPAP Arena.

O Σπάθας εκτός από το πέναλτι που θεώρησε πως έπρεπε να καταλογίσει υπέρ της ΑΕΚ ο Σλοβένος ρέφερι Ομπρένοβιτς, είδε και δεύτερο λάθος του ρέφερι, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, έπρεπε να αποβληθεί στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μουκουντί που χρησιμοποιεί το χέρι του στο πρόσωπο του Καμαρά για να ανακόψει τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Εκείνο που… ξέχασε να σχολιάσει ο Ηλίας Σπάθας, είναι η ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα που είδε στο ντέρμπι των δύο δικεφάλων ο Μουκουντί στο 61′ σε μια φάση που δεν υπάρχει ούτε φάουλ.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα