Παναιτωλικός: Κρούση για Ουνγιαλίδη

16:41 1/6/2019 - Πηγή: Sportime

Κίνηση για ένα αριστερό μπακ θα κάνει ο Παναιτωλικός, αν δεν ανανεώσει ο Τσοκάνης, στον οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.

Οι Αγρινιώτες πιθανότατα να ψαχτούν για τον ποδοσφαιριστή που μαζί με τον Αμαράλ θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, με τις πληροφορίες του Sportime να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Μάλιστα, τα καναρίνια έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κοζανίτη αμυντικό για τριετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος αμυντικός έκανε μία πολύ καλή χρονιά

με τον ΝΠΣ Βόλο και βοήθησε την ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση της Football League.

Ο Ουνγιαλίδης είχε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και σε ακόμη τρία παιχνίδια στο Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, ο Λουίς Κάστρο αναχώρησε χθες για την πατρίδα του και αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος του μήνα για την προετοιμασία.

Πριν αποχωρήσει είχε μία τελική συνάντηση με τους πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Εκεί συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα, για το ρόστερ, τις μεταγραφές αλλά και την προετοιμασία της ομάδας. Αυτό που εκκρεμεί, πάντως, σε πρώτο πλάνο είναι το πρόγραμμα της προετοιμασίας και μέσα στην επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις.

Οι Αγρινιώτες συνηθίζουν να κάνουν την προετοιμασία τους εντός των συνόρων. Πέρυσι πήγαν στα Χάνια Πηλίου έπειτα από απόφαση του Τραϊανού Δέλλα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε προτιμηθεί το Καρπενήσι.

Μένει να δούμε αν φέτος θα αλλάξουν τα δεδομένο, από την στιγμή που υπάρχει νέος προπονητής κι αν θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να φύγει ο Παναιτωλικός στο εξωτερικό.

The post Παναιτωλικός: Κρούση για Ουνγιαλίδη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα