Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Τρομερή ατμόσφαιρα για τον Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ για το Conference League λίγες μέρες μετά τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «πράσινων» μετά την απώλεια του 31χρονου και τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε να είναι απέναντι σε αγγλική ομάδα. Έτσι το «τριφύλλι» έκανε μία σειρά από ενέργειες αφιερωμένες στον εκλιπόντα.

Αρχικά 32 παιδιά της ακαδημίας σήκωσαν 32 λάβαρα με τον αριθμό «32», προς τιμήν του Μπάλντοκ. Λίγο μετά

η μπάντα του Ιαν Στρατή τραγούδησε το τραγούδι Starman του Ντέιβιντ Μπόουι με πειραγμένο το ρεφρέν, ακριβώς όπως ήταν το σύνθημα των φιλάθλων της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μπάλντοκ, όταν έπαιζε εκεί.

Είχαν μοιραστεί παντού στο γήπεδο χαρτόνια με το 32. Έτσι ο κόσμος τα σήκωσε για να τιμήσει με τη σειρά του τον Μπάλντοκ.

Λίγο μετά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Ακριβώς πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εκεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού σήκωσε ξανά τα χαρτόνια με το 32.

Με όλους αυτούς τους τρόπους, αλλά και με πολλά πράσινα και μαύρα πανιά που ήταν στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, τιμήθηκε ο Μπάλντοκ. Επίσης, οι παίκτες και των δύο ομάδων φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια εις  ένδειξη πένθους για τον Ελληνοβρετανό ποδοσφαιριστή.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα