Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Μορόν – Κλειδώνει η απόφαση

Κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός ήταν όντως βελτιωμένος, αλλά η νίκη δεν ήρθε σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της Super League 1.

Η απόσταση από την κορυφή μεγαλώνει και αυτό συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Ο βασικότερος όλων είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο. Δεν μπορεί να πάρει από τους παίκτες του το καλύτερο δυνατό και σε αρκετές περιπτώσεις κάνει αυτό το ρόστερ να δείχνει χειρότερο από αυτό που είναι.

Ωστόσο,

υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Ένα εξ αυτών η αδυναμία του να σκοράρει. Το «τριφύλλι» έχει για την ώρα οκτώ γκολ σε εννέα αγώνες, δηλαδή ούτε καν ένα ανά ματς! Λιγότερα έχουν βάλει στο πρωτάθλημα μόνο οι Βόλος, Λαμία και Athens Kallithea.

Πέρα από τον Τετέ κανείς άλλος δεν εκτελεί με το που δει εστία και πολύ περισσότερο δεν σκοράρει. Ακόμη και ο Ιωαννίδης πολλές φορές ταλαιπωρεί την μπάλα χωρίς λόγο, ενώ τα τελειώματά του δεν είναι τα ενδεδειγμένα. Η φάση του 81ου λεπτού με τον Άρη αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση. Είχε και άλλες μέσα στη σεζόν, όπως αυτή με την Athens Kallithea και με τη Λανς στη ρεβάνς.

Έχουμε αναφέρει ξανά πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει επιθετικό τον Ιανουάριο. Ωστόσο, κάνει μπαμ πως δεν θέλει όποιον και όποιον, έχει ανάγκη από έναν Λορέν Μορόν. Κάποιον που έχει το γκολ στο… αίμα του. Και όλα δείχνουν πως η απόφαση κλειδώνει, κάτι τέτοιο θα ψάξει.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα