Πανσερραϊκός: Απίστευτο τρολάρισμα σε ΑΕΚ και Ηλιόπουλο

Ο Πανσερραϊκός έκανε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως στις Σέρρες το απόλαυσαν με την ψυχή τους.

Μετά το τέλος του αγώνα δεν κρυβόταν η χαρά των «λιονταριών». Είχαν πολύ μεγάλη πίεση, ήταν χαμηλά στη βαθμολογία της Super League και αυτό το τρίποντο ήταν «χρυσάφι».

Δεν είναι μόνο η βαθμολογική ώθηση. Είναι μεγάλο και

το μπουστάρισμα που δίνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Το είχε ανάγκη ο Πανσερραϊκός, ο οποίος δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Χουάν Φεράντο, μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Αυτή με την Ένωση ήρθε με δέκα παίκτες. Από το 26′ λόγω της αποβολής του Τέρζις οι Σερραίοι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα και παρ’ όλα αυτά τα κατάφεραν!

Με το σφύριγμα της λήξης οι πανηγυρισμοί έδιναν και έπαιρναν. Ξέσπασε μεταξύ άλλων και ο Τάσος Καζίας. Η κάμερα τον έπιασε να πηγαίνει στον τρομερό Γκουγκεσασβίλι για να τον συγχαρεί. Σε εξαιρετική μέρα ήταν ο Γεωργιανός.

Μέσα σε όλα ήρθε και μία ανάρτηση για να πικάρει την ΑΕΚ και τον Μάριο Ηλιόπουλο. Όταν ενημέρωσε ο Πανσερραϊκός για το τελικό σκορ του αγώνα, ανέφερε αρχικά: «Venga, Venga Panserraikos». Ως γνωστόν τo venga, venga ήταν μία ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει το αφεντικό της ΑΕΚ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανσερραϊκός, Απίστευτο, ΑΕΚ, Ηλιόπουλο,panserraikos, apistefto, aek, iliopoulo