Πως ο Ολυμπιακός θα δει ξανά τον περυσινό Ντόι

Ανησυχητική η παρουσία του Ντόι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Άλλο να κάνεις μια κακή εμφάνιση σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, άλλα κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας. Ο Ντόι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ. Το ερώτημα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα…

Δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον Ολυμπιακό

ο Ανδρέας Ντόι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε γενικές γραμμές, θα πει κάποιος, ότι τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του προπονητή. Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έπεισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον κρατήσουν στο ρόστερ, ενώ ήταν αυτός που τον έβαλε πιο μπροστά από τον Μπιανκόν στην ιεραρχία των αμυντικών.

Το θέμα είναι ότι ο φετινός Ντόι γενικά δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό που ήταν σαφώς πιο αξιόπιστος. Ακόμα και ανενεργός έδινε περισσότερα. Θυμηθείτε το ματς με τη Φενέρ στην Τουρκία, για παράδειγμα. Ασχέτως αν προς το τέλος της παράτασης αποβλήθηκε. Αυστηρή αποβολή μάλιστα.

Φέτος ξεκίνησε βασικός, είχε καλή παρουσία είτε σαν χαφ, είτε ως στόπερ. Και επανεμφανίστηκε στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκεί εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο 21χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού. Αυτός ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Χάνει τον Γιαννιώτα στη φάση που ο επιθετικός του Λεβαδειακού δεν πέτυχε γκολ σε απίθανο τετ-α-τετ, ενώ είναι και αυτός που υποπίπτει στο πέναλτι πάνω στον Ζίνι. Καθαρή ανατροπή από την οποία επέστρεψαν στο ματς οι Βοιωτοί. Ο Ντόι χρεώνεται με λάθος τοποθέτηση και στο γκολ ισοφάρισης του Λεβαδειακού και επειδή αυτή είναι η ποδοσφαιρική ζωή, μοιραία όπως γίνεται αντιληπτό, άρχισαν οι συγκρίσεις με τον Ρέτσο, που φέτος παρουσιάζεται ακόμη πιο βελτιωμένος και μοιάζει πια αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας.

Αυτό που λέμε συχνά ότι οι καλύτεροι παίκτες σε αρνητικά αποτελέσματα είναι αυτοί που… δεν παίζουν, ισχύει στο 100% στην περίπτωση του Ρέτσου. Ο Ντόι πάντως έχει χρόνο να βελτιωθεί και να ξανασταθεί στα πόδια του, αρκεί να έχει υπομονή, επιμονή και την ανάλογη στήριξη φυσικά. Ο Μεντιλίμπαρ δεν «πουλάει» εύκολα παίκτες. Ίσα ίσα μετά από κακές εμφανίσεις, είναι ο πρώτος που στηρίζει. Αλλά στην επόμενη ευκαιρία του ο Ντόι πρέπει να είναι «κανονικός».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα