Ταμπού επόμενα επεισόδια: Ελένη και Κατερίνα κατηγορούν τον Μηνά για τον θάνατο της Σύνθια Τόμσον!

Πολλά αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού», που αποτελεί ένα από τα βασικά πρότζεκτ του MEGA.

Συγκεκριμένα, στη συνέχεια των εξελίξεων, θα δούμε ότι ο Κυριάκος αγωνίζεται να κατεβάσει τα ερωτικά του βίντεο με τη Μυρτώ, ζητώντας βοήθεια από τον Λουκιανό και τους θείους του, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Παράλληλα, η Ελένη και η Κατερίνα θεωρούν τον Μηνά υπεύθυνο για τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον και αρχίζουν να τον βάζουν στο «κάδρο» της έρευνάς τους.

Η Μυρτώ,

η Μαριλένα και η Θεώνη ανησυχούν για την ψυχική κατάσταση της Ματίνας, η οποία συνεχίζει να έχει συνεδρίες με τον Μηνά, την ίδια στιγμή που η Αλεξάνδρα έχει επίσης ραντεβού μαζί του.

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Καταλαβαίνει κάτι τρομερό ο Μηνάς!

Ενώ, ο Μηνάς αντιλαμβάνεται ότι η Αλεξάνδρα έχει βιώσει ένα ιδιαίτερα τραυματικό γεγονός στην παιδική της ηλικία, ένα θέμα που εκείνη δεν θέλει να αγγίξει.

Από κει και πέρα, ο Γαβριήλ προσπαθεί να πλησιάσει την Ελισάβετ, ενώ ο Νεκτάριος την πιέζει να αναλάβει τη θέση της γραμματέως του στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, η αστυνομία εστιάζει την προσοχή της στην Πόπη για το κύκλωμα μαστροπείας που έχει ήδη προσεγγίσει την Ευδοξία.

Τέλος, η Πέρσα ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της Μελίας, γεγονός που προσθέτει ακόμα μια διάσταση στις ήδη περίπλοκες καταστάσεις. Η Μυρτώ αντιμετωπίζει μια οδυνηρή έκπληξη που αλλάζει τα δεδομένα για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ταμπού και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 15/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για τα έπαθλα;

Πόσα χρήματα θα χρειαζόταν για να κάνεις τα τατού του Μάικλ Σκόφιλντ – Οι αλήθειες για το Prison Break

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Κυριάκος βάζει φωτιά στο δείπνο των Βαρελάδων με τους Μαρκόπουλους

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα