Τελειωμένος ο Αλόνσο – Προχωράει για Πογέτ ο Παναθηναϊκός

Ο Γκουστάβο Πογέτ κερδίζει διαρκώς πόντους για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που ο κόσμος φώναζε Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ, ο Αλόνσο είναι τελειωμένος. Παίκτες κλειδιά του «τριφυλλιού» δείχνουν με τον τρόπο τους τον πρώην τεχνικό της Εθνικής για την επόμενη μέρα.

Όσο μένει στην άκρη του πάγκου, τόσο διακυβεύεται η επένδυση του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι μόνο σε transfer fees έδωσε το «τριφύλλι»

σχεδόν 20 μύρια! Αφήνουμε στο περιθώριο δηλώσεις, ευρωπαϊκή πορεία, το -5 από την κορυφή στη Super League δίχως να ΄χει κερδίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, προ καιρού, είχε βγει στο απόσπασμα. Εδώ πήγε και έκανε αλλαγή μετά ακριβώς το γκολ τον μοναδικό παίκτη που έφερε (σ.σ.: Πελίστρι) και έχει κατορθώσει να τον «χάσει» μέσα σε 2,5 μήνες! Ιδέα που ΄χει δρομολογηθεί στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου και έλαβε σάρκα και οστά το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Πογέτ η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Πάμε στην επόμενη μέρα. Ήδη, ο φάκελος του Γκουστάβο Πογέτ είναι στο γραφείο του boss εδώ και έναν μήνα! Μπορεί να μην είναι ο προπονητής του dominant football, αλλά έχει εκτόπισμα. Μπορεί να ΄ναι ο τεχνικός της τακτικής, του μισού μηδέν, αλλά «μιλάει» την γλώσσα του ποδοσφαιριστή. Στην προκειμένη περίπτωση ο άλλοτε εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας είναι κοινά αποδεκτός.

Ήδη, Μπακασέτας και Ιωαννίδης έχουν ανάψει το «πράσινο» φως από την πλευρά των αποδυτηρίων μια και η συνεργασία τους στο παρελθόν ήταν κάτι παραπάνω από αγαστή. Ήδη, ο «πράσινος» περίγυρος του Γιάννη Αλαφούζου αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον ποδοσφαιρικό ρεαλισμό που ενδεχομένως κρύβει η επιλογή της αλλαγής σκυτάλης στον πάγκο του Ντιέγκο Αλόνσο από τον συμπατριώτη του!

Το οικονομικό δεν βγάζει καμία απόσταση. Τουναντίον, βάσει πηγών μας, από την πλευρά του Πογέτ. Ακόμη και στα πρόσωπα του staff δύσκολα να υπάρξει ενδοιασμός. Όταν το νερό μπαίνει στο αυλάκι δύσκολα αλλάζει κατεύθυνση…

+ Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ρήτρα αποζημίωσης έξι μηνών στο διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.+ Μπακασέτας και Ιωαννίδης είχαν κάτι παραπάνω από αγαστή συνεργασία με Πογέτ στην Εθνική.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα