Τετέ: Kάτι κερδίζει, κάτι χάνει ο Παναθηναϊκός!

Ο Τετέ κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, αλλά και μεγάλη… ζημιά στον μπακ που παίζει στην ίδια πλευρά με τον βραζιλιάνο!

Αν κάποιος από εκείνους που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει και κάνει τη διαφορά, είναι ο Τετέ. Έπιασε τόπο η επένδυση που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή του «τριφυλλιού» μαζί με αυτή του Πελίστρι, με τον Βραζιλιάνο να έχει μακράν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Όμως τα βγάζει τα

λεφτά του ο Τετέ που μπορεί να μην μοιάζει top σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως βρίσκει τρόπο να είναι εκεί που πρέπει όταν πρέπει και να πετυχαίνει σημαντικά γκολ. Το έκανε και στην Κρήτη αφού με δικό τέρμα, έφθασε σε μία πολύ σημαντική νίκη το «τριφύλλι», την πρώτη του εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Μοιάζει ευχή για τον προπονητή να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ενδεκάδα, όμως στον αντίποδα ο Τετέ είναι και… κατάρα για τον μπακ που παίζει πίσω του. Είτε πρόκειται για τον Κώτσιρα, που έπαιξε στην Κρήτη, είτε για τον Βαγιαννίδη σε περασμένα παιχνίδια.

Όσο κομβικός για το παιχνίδι του τριφυλλιού είναι μπροστά ο Τετέ, άλλο τόσο αδιάφορος είναι στα αμυντικά του καθήκοντα, κάτι που έχουν αντιληφθεί όλοι οι αντίπαλοι των πράσινων που χτυπάνε διαρκώς τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του. Ο Κώτσιρας είχε μεγάλο πρόβλημα με τον Νους που έτσι κι αλλιώς ξεχωρίζει στον ΟΦΗ, όμως το πρόβλημα γινόταν μεγαλύτερο όταν οι Κρητικοί έδιναν βοήθειες στο συμπαίκτη τους εκεί και ο Κώτσιρας συχνά έπρεπε μόνος του να αντιμετωπίσει δύο παίκτες.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη και δεν θα είναι προφανώς και η τελευταία. Έχει ήδη όμως κάμποσους μπελάδες ο Αλόνσο και δεν μπορεί να προσθέσει έναν ακόμη πονοκέφαλο. Αν φέρει τον Τετέ στο «δέκα» πρέπει να βγάλει είτε τον Μπακασέτα, είτε τον Ουνάι, είτε και τους δύο! Οπότε ας… τρώει ζόρι ο δεξιός μπακ.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα