Το δίλημμα με Μπάμπα και η φουλ επίθεση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στη League Phase του UEFA Europa League υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στις 19:45 τη Βικτόρια Πλζεν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο ποσοστό των επιλογών του, αναφορικά πάντα με το αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας

υποδέχονται την επικίνδυνη ομάδα από τη Τσεχία και τα ερωτηματικά στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού είναι μετρημένα έχοντας καταλήξει σε ένα φουλ επιθετικό παιχνίδι με ανεβασμένες ψηλά τις γραμμές του ΠΑΟΚ.

Το δίλημμα με Μπάμπα και η φουλ επίθεση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Ο Μπάμπα Ράχμαν αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μεγαλύτερο δίλημμα μετά το σφίξιμο στον προσαγωγό του στο κυριακάτικο ντέρμπι των δικεφάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με τον Κοτάρσκι να βρίσκεται για ακόμη μια φορά κάτω από τα γκολπόστ της ασπρόμαυρης εστίας.

Στην περίπτωση που ο Γκανέζος δεν τα καταφέρει να αγωνιστεί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, Ζοάν Σάστρε, Τόμας Κεντζιόρα, Ομάρ Κόλεϊ και Γιόνι Ότο θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά της αμυντικής γραμμής.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, σίγουρος φαντάζει για μια θέση στο αρχικό σχήμα ο Μαντί Καμαρά ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του, κάτι που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τους Τάισον και Κίριλ Ντεσπόντοφ να είναι τα φαβορί για τα φτερά της επίθεσης.

Τέλος και όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, οι πιθανότητες ανάμεσα σε Τισουντάλι, Τσάλοφ και Μπράντον είναι μοιρασμένες, με τον Ισπανό να επιστρέφει πλέον από τον τραυματισμό που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός και να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για μια θέση στη βασική 11αδα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τη σημερινή αναμέτρηση:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα