Το πρόγραμμα για το GP της Ταϊλάνδης 2024

Το τέλος της σεζόν MotoGP 2024 πλησιάζει γρήγορα. Μόνο τρεις συναντήσεις θα ζωντανέψουν ακόμα την περιοδεία του κλάδου. Προς το παρόν, οι έντεκα ομάδες του grid κατευθύνονται στην Ταϊλάνδη για να συνεχίσουν το τρίποντο που ξεκίνησε στην Αυστραλία.

Σχεδιασμένο από τον διάσημο Γερμανό αρχιτέκτονα Hermann Tilke, το Buriram International Circuit εγκαινιάστηκε το 2014, πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά στο ημερολόγιο του MotoGP

το 2018. Η πίστα αποτελείται από επτά δεξιές στροφές και πέντε στροφές στα αριστερά, ακριβώς το αντίθετο της πίστας Phillip Island, που φιλοξένησε το Grand Prix της Αυστραλίας την περασμένη εβδομάδα.

Τα στοιχήματα σε αυτό το Grand Prix για τους ηγέτες του πρωταθλήματος είναι εξίσου υψηλά με τα πρόσφατα, καθώς ο Jorge Martin και ο Pecco Bagnaia συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για τον παγκόσμιο τίτλο. Στην Αυστραλία ο Χόρχε Μάρτιν έδειξε ότι είχε αποκτήσει ωριμότητα. Ο οδηγός της Pramac άφησε τον Marc Marquez να δραπετεύσει στη νίκη όταν δεν μπορούσε πλέον να τον ακολουθήσει, για να αποφύγει να κάνει το ανεπανόρθωτο.

Το Νο. 89 ωστόσο συγκέντρωσε 32 βαθμούς το Σαββατοκύριακο. Κάτι που του επέτρεψε να διπλασιάσει το προβάδισμά του έναντι του Pecco Bagnaia στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός θα μπει στο Grand Prix της Ταϊλάνδης με είκοσι βαθμούς περισσότερους από τον αντίπαλό του. Ένα ακρωτηριαστικό πλεονέκτημα όταν γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν τρεις φορές 37 βαθμοί για να μοιράσουμε αυτή τη σεζόν.

Για άλλη μια φορά, προσέξτε τα δρομολόγια του MotoGP για το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να σηκωθείτε νωρίς!

MotoGP – GP της Ταϊλάνδης 2024 – Χρονοδιάγραμμα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου: 
Δωρεάν Προπόνηση 1: 5:45 π.μ. – 6:30 π.μ.
Εξάσκηση: 10:00 π.μ. – 11:00 π.μ.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου: 
Δωρεάν Προπόνηση 2: 5:10 π.μ. – 5:40 π.μ.
Προκριματικοί 1: 5:50 π.μ. – 6:05 π.μ. Προκριματικοί
2: 6:15 π.μ. – 6:30 π.μ.
13 γύροι: 10:00 π.μ. (Νικητής: Έρχεται)

Κυριακή 27 Οκτωβρίου: 
Προθέρμανση: 4:40 π.μ. – 5:50 π.μ.
Αγώνας MotoGP – 26 γύροι: 9:00 π.μ. (Νικητής: Έρχεται)

Σε ποιο κανάλι να παρακολουθήσω το GP της Ταϊλάνδης 2024;

Οι λάτρεις των αγώνων μοτοσυκλέτας έχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθήσουν τη σεζόν 2024 της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων με δύο τροχούς.

Το Canal+, όπως και το MotoGP VideoPass , προσφέρει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις συνεδρίες των πρωταθλημάτων MotoGP, Moto 2 και Moto 3.

Από την πλευρά της, η βελγική πλατφόρμα ροής Auvio μεταδίδει δωρεάν κάθε συνεδρία MotoGP, Moto 2 και Moto 3 ζωντανά στον ιστότοπό της. Ενώ το τηλεοπτικό κανάλι Tipik μεταδίδει τους κύριους αγώνες Moto 2 και κορυφαίας κατηγορίας. Επίσης χωρίς συνδρομή.

Δες  όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα