Βαγγέλης Μαρινάκης: Έξαλλος με τις μεταγραφές του καλοκαιριού

Ήταν αναμενόμενο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα αργήσει να… φορτώσει από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε μία χρονιά ορόσημο για τους ερυθρόλευκους, καθώς φέτος γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης

περιμενει απ’ όλους στον οργανισμό να ταυτιστούν με τα θέλω των εκατομμυρίων οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Πειραιά.

Δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει αυτήν την εικόνα την πλέον σημαντική χρονιά του και ειδικά ενώ έχει δύο χρόνια να στεφτεί πρωταθλητής.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που για άλλο ένα καλοκαίρι έκανε την υπέρβαση, δεν το… χωνεύει πως οι μεταγραφές του Ολυμπιακού έχουν πάει όλες στο… βρόντο.

Εκτός του Κοστίνια, που δεν έχει πάρει ακόμα τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και του Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί, ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει τίποτα από τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Ειδικά σε μία χρονιά με σημαντικές αποχωρήσεις για τους ερυθρόλευκους, καθώς οι Φορτούνης, Όρτα και Ποντένσε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν συνέχισαν στον Πειραιά, το να μη σου βγαίνουν οι μεταγραφές σου είναι τεράστιο πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός έφερε τον Βέλντε, με 4 εκατ, τον Πιρόλα με 3 εκατ., τον Κοστίνια με 2,5 εκατ., τον Γιάρεμτσουκ με 2 εκατ., τον Γουίλιαν ως ελεύθερο αλλά με 4 εκατ. το χρόνο συμβόλαιο, τον Ολιβέιρα ως ελεύθερο, το Ντάνι Γκαρσία ως αντικαταστάτη του Ιμπόρα, τον Στάμενιτς από τη Φόρεστ δανεικό και τον Τούρκο διεθνή Γιαζίτσι και μονο από δύο από αυτούς έχει πάρει κάποια λίγα. Ακόμα και ο Κάρμο που επέστρεψε από την Πόρτο είναι άλλος… παίκτης.

Δεν τον λες και τον καλύτερο μεταγραφικό σχεδιασμό για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων είναι… έξαλλος με αυτά που βλέπει και δεν θα αργήσουν να χτυπήσουν καμπανάκια, όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για όσους τους… έφεραν στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Όταν λείπει ο Ρέτσος καταρρέει η άμυνα…

Διαφωνίες Καρπετόπουλου – Κώτση στο MEGA για Ανδρούτσο και εικόνα του Ολυμπιακού (vid)

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα