Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-0

07:45 9/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ζωντανή στο κυνήγι της Ρεάλ έμεινε η Μπαρτσελόνα που χάρη σε ένα γκολ του Σουάρες, νίκησε με 1-0 την Εσπανιόλ η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά, για πρώτη φορά ύστερα από 26 χρόνια. Στο -1 από την κορυφή οι Καταλανοί αλλά με ματς παραπάνω.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ουρουγουανός στο 56′ ύστερα από συνδυασμό των Γκριεζμάν και Μέσι, φτάνοντας έτσι τα 195 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι έγινε ο τρίτος

σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Στο 50ο λεπτό ο Φάτι είχε δει κόκκινη κάρτα για καρατιά στον Καλέρο κι ενώ είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή μόλις πριν από πέντε λεπτά αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 54′ όταν αποβλήθηκε και ο Λοσάνο για σκληρό μαρκάρισμα στον Πικέ.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Σεμέδο (46’ Φάτι), Μπούσκετς, Ράκιτιτς (90+1’ Αραούχο), Μέσι, Σουάρες (82’ Μπρέθγουεϊτ), Γκριεζμάν (71’ Βιδάλ).

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Βίκτορ Γκόμεθ, Εσπινόσα, Ντιντάκ, Καμπρέρα, Καλέρο (66’ Νταρντέρ), Ρόκα (85’ Γου Λέι)), Νταβίντ Λόπεθ, Λοσάνο, Ντε Τομάς, Εμπαρμπά (75’ Καμπουθάνο)

Keywords
Τυχαία Θέματα