Δεν είναι ματς που θα κριθεί γρήγορα

08:02 6/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Το τένις μετακομίζει στον Καναδά τις επόμενες μέρες για τα Μάστερς σε Τορόντο και Μόντρεαλ, ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Ο Χούμπερτ Χούρκατς ξεκινά με αντίπαλο τον Τέιλορ Φριτζ. Δύο 97άρηδες, από τους αξιόλογους παίκτες της γενιάς τους, προτιμούν αμφότεροι τις σκληρές επιφάνειες και ξεχωρίζουν για το βαρύ σερβίς τους. Με 27-19 φετινό ρεκόρ ο Χούρκατς (φωτό), στο 35-19 ο Φριτζ, ο οποίος έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αυτή την περίοδο, αλλά αυτό γιατί επέλεξε να φορτώσει το πρόγραμμά του μέσα στον Ιούλιο. Δεν θεωρώ πως θα υπάρχει ζήτημα κόπωσης για τον Αμερικάνο, ο οποίος έχει απόδοση αουτσάιντερ

(2.15), την ώρα που ο Χούρκατς είναι στο 1.70. Δεν θα έλεγα πως με βρίσκει σύμφωνο η συγκεκριμένη προσέγγιση των μπουκ, καθώς το περιμένω ιδιαίτερα ισορροπημένο αυτό το ματς.

Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε ένα παιχνίδι που θα πάει σε μεγάλη διάρκεια και πολλά γκέιμ, καθώς τα καλά σερβίς θα επικρατήσουν. Στο μοναδικό μεταξύ τους στο Ίστμπουρν πρόσφατα, στο γρασίδι, ο Φριτζ επικράτησε με 6/4, 7/6. Κάπου εκεί θα κινηθούν ξανά, ενώ φυσικά υπάρχουν καλές πιθανότητες για 3 σετ. Λογικό να έχουμε τάι μπρέικ και τώρα λόγω του τρόπου παιχνιδιού τους, οπότε το όβερ στη συγκεκριμένη απόδοση είναι ικανοποιητικό.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα