«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου, Αναστάσιος Παπανικόλας

00:03 24/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Στο πένθος βυθίστηκε ο Ατρόμητος καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αναστάσιος Παπανικόλας, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ομάδας από το 2002 μέχρι το 2005.

Ο Παπανικόλας απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών ύστερα από καρδιακό επεισόδιο και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (27/7) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας στέλνει τα συλλυπητήριά της στους δικούς του ανθρώπους και αναφέρεται στο έργο του με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει

τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα.

Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρόμητου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα