Η Ομόνοια επιβεβαιώνει το «10»: «Ο Παναθηναϊκός πρότεινε χρήματα σε μεταγενέστερο στάδιο για Κατελάρη»

13:38 10/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Ομόνοια, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Ανδρέα Δημητρίου, τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη και επιβεβαίωσε το προ ημερών ρεπορτάζ του «10». Οι Κύπριοι ανέφεραν ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ Λάρνακας έχουν κάνει κρούση για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ωστόσο αμφότερες οι προτάσεις απορρίφθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε τα εξής: «Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο

Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.

Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους €30.000 ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».

Ο Δημητρίου επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του 10.gr το οποίο από την πρώτη μέρα είχε γράψει για την πρόταση του Παναθηναϊκού η οποία δεν αφορούσε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά πληρωμή σε μεταγενέστερο χρόνο, με τους πράσινους να προτείνουν και δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα