Ιμπάκα: «Ένα παιδί από το Κονγκό έγινε πρωταθλητής ΝΒΑ» (pic)

12:17 15/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Σερζ Ιμπάκα κατέκτησε το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του, με τους Τορόντο Ράπτορς, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και βοηθώντας έτσι την ομάδα του Νικ Νερς να κερδίσει και εκείνη το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο 29χρονος ψηλός των Καναδών δεν πέρασε εύκολα στην ζωή του, όντας ένα παιδί από το Κονγκό. Ο Ιμπάκα αποφάσισε να γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media αναφέροντας πως κανονικά δεν θα είχε θέση στο ΝΒΑ,

όμως τελικά κατάφερε να πάρει ακόμη και πρωτάθλημα, περνώντας μάλιστα ένα μήνυμα στα παιδιά του Κονγκό, πως όλα είναι δυνατά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ιμπάκα:

«Ένα παιδί από το Κονγκό να γίνεται πρωταθλητής ΝΒΑ είναι σουρεαλιστικό. Υποτίθεται πως δεν είχα θέση εδώ, αλλά ποτέ δεν έχασα τη πίστη μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά και μία ευκαιρία να θυμίσω σε όλα τα παιδιά του Κονγκό και όχι μόνο, πως όλα είναι δυνατά! Ευχαριστώ Τορόντο και Καναδά!».

A kid from Congo, becoming an NBA Champion is sureal. I was not supposed to be here but I never lost faith. This is a dream come true but also an opportunity for me to remind every kid in Congo, in Africa and everywhere that anything is possible. Thank you Toronto and Canada pic.twitter.com/vigq4XMPrE

— Serge Ibaka (@sergeibaka) June 14, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα