Οι αλήθειες του Ολυμπιακού και μια πρόταση με περιεχόμενο

23:49 4/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ γυναικών, με τους Ερυθρόλευκους να καταδικάζουν με επίσημη ανακοίνωσή τους όσα συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, που είχε ως αποτέλεσμα και την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Οι Πράσινοι απάντησαν την Κυριακή και λίγο αργότερα οι Πειραιώτες επανήλθαν με νέα ανακοίνωση, με την οποία κάλεσαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν σοβαρά για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού.

Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν από τον Παναθηναϊκό να βρουν κοινό σημείο επαφής και να βρεθεί επιτέλους μια λύση για το καλό του ελληνικού βόλεϊ και γενικά του εγχώριου αθλητισμού. Οι Πειραιώτες άλλωστε με την τωρινή διοίκηση έχουν μεγάλη εμπειρία από τη διοργάνωση σπουδαίων ευρωπαϊκών αγώνων, στους οποίους δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Χαρακτηριστικό ήταν το απόσπασμα της ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός, στην οποία ανάφερε ότι η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει διοργάνωση πάνω από 300 ευρωπαϊκά παιχνίδια σε όλα τα τμήματα, αλλά και 78 τελικούς πρωταθλήματος, πλέι οφ και τελικούς Κυπέλλου (φάιναλ φορ και Λιγκ Καπ).

Από την άλλη, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, κάνει ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Πράσινοι στο ίδιο διάστημα έχουν 8 διεθνή παιχνίδι και μόλις 15 συμμετοχές σε τελικούς υψηλής επικινδυνότητας.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έχοντας την τεχνογνωσία στη διεξαγωγή σπουδαίων αναμετρήσεων, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό… παρατράγουδο, καλούν τον Παναθηναϊκό να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και όλοι μαζί να βρουν λύσεις για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα