AEK – Ολυμπιακός 2-3: Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης AEKΟλυμπιακός, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Super League.Πλούσιο θέαμα και ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό,
για την 10η αγωνιστική της Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού…

Η ΑΕΚ κατάφερε να απαντήσει περίπου 10 λεπτά αργότερα, σε μία φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Μάνταλου που σέντραρε από τα δεξιά και- βρήκε τον Σέρχιο Ααραούχο, ο οποίος με την σειρά του έκανε ένα ωραίο άλμα και πήρε την κεφαλιά, φέρνοντας το σκορ σε ισορροπία.

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» και πάλι, αυτή την φορά όμως ο Ελ Αραμπί ήταν αυτός που εκμεταλέυτηκε την πάσα του Λαλά και κατάφερε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, πλασάροντας για το 2-1.

Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και το θέαμα πλούσιο, για τα Ελληνικά δεδομένα, και το παιχνίδι πήρε ξανά… φωτιά καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ακτάφεραν να διευρύνουν το σκορ σε 3-1.

Στο 71’ ο Μοχαμάντι προσπάθησε να γυρίσει στον Στάνκοβιτς υπό πίεση, όμως ο Ελ Αραμπί είδε ότι η μπάλα δεν είχε δύναμη και κατάφερε να την κλέψει, αποφεύγοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να κάνει το 3-1.

Η «Ένωση» δεν παραιτήθηκε και μείωσε στο 79ο λεπτό με τον Σέρχιο Αραούχο να πετυχαίνει ένα γκολ υπό πίεση και από δύσκολη γωνία, με την σέντρα του Ανσαριφάρντ να είναι πολύ καλή.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του αγώνα, κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ΑΕΚ στην δεύτερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα